,,Regele Naiului” îmbrăcat de Adina Buzatu

,,Regele Naiului” îmbrăcat de Adina Buzatu

Adina Buzatu

Recunoscut pe plan mondial pentru talentul său, maestru Gheorghe Zamfir i-a surprins zilele trecute pe toți cei care îl cunosc personal sau îl admiră de la distanță cu o nouă imagine.

Îmbrăcat în trecut de un creator care a scris istorie în moda internațională, Yves Saint Laurent, celebrul artist a început recent o colaborare cu stilista Adina Buzatu. Renumită pentru ținutele spectaculoase pe care le realizează pentru numeroase vedete autohtone și nu numai, Adina Buzatu nu s-a dezmințit nici de această dată creându-i maestrului Zamfir o imagine în deplin acord cu personalitatea și valoarea sa.

,,Mă onorează faptul că o personalitate precum Gheorghe Zamfir poartă ținute compuse din piese ale celor 52 de branduri pe care le reprezint în România. Mai mult decât atât am fost încântată să remarc deschiderea cu care maestrul a răspuns propunerilor mele, dar și eleganța și atitudinea cu care îmi poartă ținutele. Am lucrat pentru ședința foto cu o echipă cu care rezonez extraordinar, în frunte cu celebrul fotograf Marius Bărăgan, hair stilistul Cristi Pascu și make-up artistul Mihaela Vasile.

Am ales Artelier Design ca și locație tocmai pentru că mi-am dorit o reinterpretare modernă a unui personaj care a scris istorie într-un ambient cu un design de nivel înalt. Gheorghe Zamfir este o valoare națională, un artist pe care îl admiră o lume întreagă, iar faptul că are încredere în sfaturile pe care i le ofer în ceea ce privește vestimentația sa mă face pur și simplu fericită!” a mărturistit Adina Buzatu.

 Supranumit ,,Regele Naiului”, Gheorghe Zamfir a obținut 120 de discuri de aur și a vândut peste 130 de milioane de albume în întreaga lume. A compus coloana sonoră a filmelor ,,Karate Kid”, ,,Kill Bill” și ,,Once Upon a Time în America”. A reinventat naiul și a fost aplaudat de sute de milioane de spectatori, dar și numeroși președinți de stat, regi și regine din întreaga lume.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!