QuickMobile, reduceri de până la 70% de Black Friday

QuickMobile, reduceri de până la 70% de Black Friday

QuickMobile

QuickMobile oferă reduceri la produse și servicii de până la 70% de Black Friday, vedeta campaniei fiind tableta iPad Air 64GB, la un preț redus cu 1.000 de lei

București, 19 noiembrie 2014:          QuickMobile, unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online din România, participă, în perioada 21 – 24 noiembrie, în cursa de Black Friday, oferind reduceri de până la 50% pentru telefoane mobile, tablete, gadget-uri, accesorii și branduri de lux. În plus, clienții QuickMobile care aleg serviciile premium Garanție Express vor beneficia, cu această ocazie, de o reducere de 70%.

Oferta de Black Friday va fi disponibilă atât în magazinul online cât și în cele 14 showroom-uri din toată țara și va include, în total, peste 2.000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse și pornesc de la 10%, pentru telefoane mobile, tablete și branduri de lux, și pot ajunge până la 25% pentru gadget-uri și chiar 50%, în cazul accesoriilor.

Astfel, printre produsele incluse în ofertă se numără telefonul Samsung Galaxy Alpha 32GB LTE 4G, disponibil la prețul de 1.999,9 lei, redus de la 2.399,9 lei și Tableta LG G Pad wifi de 8.3″, disponibilă la 699,9 lei, preț redus de la 1.199,9 lei. Vedeta campaniei este însă tableta iPad Air 64GB wifi, cu un preț redus de la 2.999,9 lei la doar 1.999,9 lei.

De asemenea, există anumite produse în campanie care sunt reduse cu până la 50%, cum este cazul căștilor audio Beats sau a bateriilor externe Mophie, sub formă de husă, care pe lângă o autonomie mai mare a smartphone-urilor, asigură și un spațiu de stocare suplimentar, de 32GB.

„Și în acest an dorim să oferim clienților noștri reduceri substanțiale și o experiență de shopping similară cu cea întâlnită la marii retaileri internaționali. Pentru ca ediția Black Friday din acest an să decurgă fără probleme, echipa QuickMobile a beneficiat de training-uri în Statele Unite, am derulat importante investiții în infrastructură, dar – mai ales – am suplimentat stocurile la toate categoriile de produse”,  a declarat Tudor Țiboc, director general QuickMobile.

Pentru ediția din acest an, reprezentantul QuickMobile estimează un trafic pe site de peste 1 milion de vizitatori, dublu comparativ cu numărul înregistrat la ediția precedentă.

Minus 70% pentru toate serviciile premium Garanție Express

La achiziția unui produs, clienții au posibilitatea de a opta pentru Garanțiile Express, servicii premium ce asigură un termen de soluționare a intervențiilor de maxim 5 zile și o garanție extinsă a produselor, de până la 4 ani. Cu ocazia campaniei Black Friday, aceste servicii premium sunt disponibile la un preț redus cu 70%, indiferent de produsul achiziționat.

Oferta de Black Friday va fi activă pe site-ul www.quickmobile.ro începând cu 21 noiembrie, ora 00:01, și se va termina luni, 24 noiembrie, ora 10:00, în toată această perioadă ofertele fiind valabile și în cele 14 showroom-uri din toată țara.

# # #

 Despre QuickMobile

 QuickMobile este unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online din România, portofoliul său de afaceri fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai importante centre comerciale din țară, concepute ca magazine cu acces de 360°, care înregistrează un trafic de peste 2,2 milioane de vizitatori unici în fiecare an.

Compania, prin investițiile pe care le desfășoară, atât în infrastructură, cât și în stocurile de produse, dar și prin calitatea serviciilor furnizate, reușeste de fiecare dată să pună România pe harta marilor lansări din industria IT&C la nivel mondial, QuickMobile fiind singurul retailer de pe plan național care reușește să aducă pe piața locală cele mai noi produse din domeniu, în cel mai scurt timp.

Portofoliul QuickMobile include branduri de lux, de la nume celebre în lumea modei internaționale, precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Valentino, Celine sau Balenciaga. Cifra de afaceri QuickMobile în 2013 a fost de 38 milioane de euro.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!