Provocarea pisicii negre la Polus Center

Provocarea pisicii negre la Polus Center

Polus Center

De Halloween, pe copii îi așteaptă o zi plină de suspans și provocări din partea pisicii negre. Weekendul acesta micuții vor avea parte la Polus Center de jocuri distractive și workshop-uri la finalul cărora vor fi răsplătiți.

Pisica neagră aduce de la Halloween, o zi plină de probe distractive pentru copii. În perioada 2 – 3 noiembrie, micuții vor avea parte la Polus Center de jocuri cu lilieci, bowling cu dovleci, mături zburătoare sau monștri haioși și o serie de workshop-uri creative cu dovleci, fantome și chiar vrăjitoare tridimensionale.
Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă, 2 noiembrie:

  •  Workshopuri – copiii vor da viață pisicilor, dovlecilor și vrăjitoarelor 3D și vor crea fețe haioase din hârtie
  •  Jocuri: ”Pune liliacul pe lună”- legați la ochi, copiii trebuie să ”lipească” liliacul pe lună.
  • ”Bowling cu dovleci” – la jocul distractiv de bowling, copiii vor avea de doborât turnul fantomelor folosindu-se de un dovleac și având la dispoziție doar 3 încercări.

Duminică, 3 noiembrie:

  •  Workshopuri – copiii vor transforma farfurii de carton și fâșii de hârtie albă creponată în fantome și vor realiza creaturi din semințe de floarea soarelui, dovleac sau orez.
  • Jocuri: „Hrănește monstrul”- de data aceasta micuții trebuie să hrăneacă un monstru pofticios.
  • ”Călărește mătura”- copiii vor ”zbura” cu mătura, precum vrăjitoarele din desene animate. Prichindeii vor avea de străbătut o anumită distanță, călare pe mătură și evitând obstacolele pe care le întâlnesc.

La final, micuții ce vor parcurge cu succes toate probele pisicii negre, vor fi răsplătiţi.
Evenimentul va avea loc între orele 13.00 – 19.00 și se va desfășura în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!