Proiectie in avanpremiera la Festivalul de Film Istoric de la Rasnov

Proiectie in avanpremiera la Festivalul de Film Istoric de la Rasnov

Festivalul de Film Istoric de la Rasnov

Proiectie in  avanpremiera – Crossfire Hurricane, cel mai nou documentar despre The Rolling Stones

Marti 30 iulie 2013, incepand cu ora 21:00 va asteptam in curtea interioara de la Muzeul National al Taranului Roman la o proiectie in avanpremiera Festivalului de Film Istoric de la Rasnov (www.ffir.ro). Inaintea proiectiei va vom prezenta lista finala de filme invitate la Festival si noutatile aparute de la conferinta de presa pana in prezent. Va rugam sa ne confirmati prezenta pe emai sau lasati un mesaj in evenimentul “avanpremieraffir” pe FB  ca sa va rezervam loc.

Crossfire Hurricane (2012, regizor: Brett Morgen, cu: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Bill Wyman, Mick Taylor).

Filmul prezinta in ordine cronologica istoria de 50 de ani a uneia dintre cele mai importante trupe din istoria rock-ului, The Rolling Stones. Subiecte delicate precum riscurile asociate imensului succes pe care Jagger si compania l-au avut inca de la debut, problemele cu drogurile si cu justitia ale catorva dintre membrii trupei, statutul de anti-Beatles band care le-a fost alocat de presa americana si britanica sunt abordate intr-o maniera interesanta si alerta. Titlul filmului este inspirat din primul vers “I was born in a crossfire hurricane” al hit-ului Jumpin’ Jack Flash, lansat in 1968.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Detalii pe www.ffir.ro.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!