Programul filmelor care rulează la cinema în Brașov

Programul filmelor care rulează la cinema în Brașov

Gerul ne-a ținut în casă sau la birou întreaga săptămână, dacă vrei să rămâi la caldurică și să te delectezi cu un film bun iată programul filmelor pentru saptămâna 02- 08.03.2018. De asemenea sunteți invitați pe data de 3 martie, ora 18:30 la o vizionare speciala a filmului Scurtcircuit.

Actorii filmului românesc „Scurtcircuit” trec pragul Cinema One și vă invită la o vizionare specială de film!

Pe data de 3.03.2018, la ora 18:30, în sala 7 ne vom întâlni cu regizorul filmului, Cătălin Saizescu, Paula Chirilă, Magda Catone și alții.  În cadrul evenimentului actorii vor face fotografii cu spectatorii și vor participa la o sesiune de autografe. Ești aștepteptat la filmul „Scurtcircuit” să îi cunoști și tu pe actorii care au reușit să transpună pe marile ecrane o poveste impresionantă bazată pe fapte reale.

În cadrul acestui eveniment vor fi  invitați speciali, iar la sfarșitul filmului sesiune de Q&A. Sunteți așteptați cu mare drag!

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!

***

Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!