Program de ieșit la film în Brașov

Program de ieșit la film în Brașov

Pentru că feedback-ul a fost împărtășit, echipa Cinema One s-a mobilizat și a readus pentru cinefili posibilitatea de a rezerva locuri și în ultimele rânduri: https://goo.gl/LgyhwS!


În primul weekend de lansare, România neîmblânzită a numărat 14.451 de spectatori, un record pentru film documentar! Dacă nu ai apucat încă să vezi documentarul, te aștept la cinematograf.  Vino să vezi România neîmblânzită! Un film potrivit pentru toată familia.


 

 

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!


Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!