Program Cinema One pentru perioada 09-15.02.2018

Program Cinema One pentru perioada 09-15.02.2018

Program Cinema One Brașov  09-15.02.2018

O noua săptămână a trecut ceea ce înseamnă o nouă repriză de filme la Cinema One Brașov, iată ce filme rulează în perioada următoare la cinema în Brașov:

Robert Heinlein spune că „iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta”.

Echipa Cinema One crede în cuvintele lui și sunt bucuroși să te anunțe că și tu poți oferi fericire și momente tandre persoanei iubite!

Participă la concursul nostru și câștigă o noapte de cazare și o cina romantică în cadrul locației din Bran – Casa din Bran 4*.

Ce trebuie sa faci

Lasă un comentariu aici, în care să etichetezi numele persoanei iubite cu care doresti sa petreci o poveste de dragoste la Casa din Bran Inn Center 4*, în data de 14 februarie 2018.

Pe data de 12 februarie 2018, la ora 12:00, se va anunța câștigătorul sau câștigătoarea.

Mult succes!!!

** Participarea la concurs este valabilă până în data de 12 februarie 2018, ora 10:00 A.M.
** Concursul se adresează persoanelor care au împlinit 18 ani.

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!

***

Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!