Program Cinema One pentru perioada 02-08.02.2018

Program Cinema One pentru perioada 02-08.02.2018

Program Cinema One Brașov  02-08.02.2018

O noua săptămână a trecut ceea ce înseamnă o nouă repriză de filme la Cinema One Brașov, iată ce filme rulează în perioada următoare la cinema în Brașov:

Echipa CinemaOne crede în oameni și în potențialul lor! Aplică pentru funcția de casier la Cinema One și hai să descoperim împreună dacă vei iubi acest post!

✪ Ai cel puțin 3 motive să aplici:

  1. Nu ai nevoie de experiență. Vom învăța împreună tot ce trebuie să știi.
  2. Salariul tău pornește de la 1600 de lei NET și are toate șansele să crească.
  3. Ai parte de „prețuri și promoții” create special pentru tine și pentru prietenii tăi.

✪ Ce ne dorim de la tine?

1. Să vezi mereu partea frumoasă a lucrurilor
2. Să fii sociabil
3. Energie
4. Cunoștințe de limbă engleză
5. Zâmbetul #CinemaOne (cu care ne vom întâlni în fiecare zi)
6. Motivație – dorința de a fi mai bun în fiecare zi
7. Să lucrezi cu drag și cu pasiune

* Experiența în lucrul cu banii reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteți primi dacă lăsați un mesaj pe pagina Cinema One Brașov


Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!

***

Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!