Program Cinema One Brasov 04-10 martie 2016

Program Cinema One Brasov 04-10 martie 2016

Program-Cinema-One-Brasov-030316

A Bigger Splash 

Filmul se învârte în jurul unui cuplu din înalta societate – un star rock faimos și un regizor (Schoenaerts și Swinton), care obține o vizită neașteptată de la un vechi prieten și fiica acestuia (Fiennes și Johnson) – ceea ce crează „un vârtej de gelozie, pasiune și, în cele din urmă, un pericol pentru toți cei implicați…

 • Sala 7 (157 locuri) Vineri – Marti 20:30; 23:00 Miercuri – Joi 18:15; 23:00
 • Sala 8 (126 locuri) Sambata – Marti 15:15

Ave, Cezar!

Acțiunea filmului are loc în anii ’50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza abuzului de droguri, aventuri ilicite sau a altor comportamente neacceptate.

 • Sala 8 (126 locuri) Vineri – Joi 11:00

Bunicul dezlantuit 

Chiar înainte de nunta lui, un tip mai mereu crispat, este păcălit să-şi conducă bunicul, un fost general de armată pervers, în Florida, pentru vacanţa de primăvară.

 • Sala 5 (167 locuri) Vineri – Joi 13:45; 16:00; 18:15; 20:15; 22:15

Craiasa Zapezii 

După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă!

 • Sala 1 (333 locuri) Vineri 10:15 Duminica – Joi 10:15

Cum sa fii singur si fericit 

Orașul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivită, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.

 • Sala 4 (167 locuri) Vineri – Joi 14:15; 16:30; 18:45; 21:00

Deadpool 

Supranumit „mercenarul cu gură mare”, Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

 • Sala 6 (228 locuri) Vineri – Joi 12:30; 16:45; 19:00; 21:15; 23:30

Despre oameni si oi

Într-o vale izolată din Islanda, Gummi și Kiddi trăiesc unul lângă celălalt, împărțind o turmă de oi de rasă pură, considerată una dintre cele mai bune din țară. Cei doi sunt premiați constant pentru berbecii lor. Cu toate că împart pământul și stilul de viață, frații nu și-au mai vorbit de patru decenii.

 • Sala 4 (167 locuri) Vineri – Joi 10:30

Fura steagul, salveaza Luna

Mike Goldwing, un puști curajos de 12 ani, e fiu și nepot de astronauți NASA. Bunicul său, venerat pe vremuri, acum e uitat de toată lumea și trăiește izolat de familie după ce și-a ratat șansa de a participa la misiunea Apollo XI cu Neil Armstrong și Buzz Aldrin.

 • Sala 5 (167 locuri) Vineri – Joi 11:30

Glorie si iubire 

BAJIRAO este unul dintre cele mai mari eroi necunoscuți din istorie; un Maratha Peshwa care a rescris adevărata esență a iubirii și și-a apărat fără teamă regatul, purtând peste 47 de războaie lungi.

 • Sala 3 (92 locuri) Miercuri – Joi 21:30

Grimsby

Sebastian (Mark Strong), asasin de top al MI6, are un frate. Din păcate pentru el, acesta este un microbist (Sasha Baron Cohen) din orăşelul Grimsby.

Nobby, cum este alintat de prietenii lui, are tot ce şi-ar putea dori un bărbat din micul orăşel pescăresc: 9 copii şi cea mai atrăgătoare iubită din nordul Angliei (Rebel Wilson). Un singur lucru îi lipseşte lui Nobby: fratele lui mai mic, Sebastian.

 • Sala 2 (200 locuri) Vineri – Joi 17:15; 19:00; 23:15

Jane Lupta pentru supravietuire

Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O’Connor. Ea este Jane Hammond o femeie care, după ce soțul îi este amenințat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva. Doar că liderul bandei (Ewan McGreggor) nu se va da în lături de la nimic pentru a-și ucide ținta.

 • Sala 7 (157 locuri)  Vineri – Marti 14:15; 16:15; 18:30 Miercuri – Joi 14:15; 16:15

Legea pietei

La 51 de ani, după 20 de luni în șomaj, Thierry își găsește un nou loc de muncă, însă acesta îl pune în fața unei dileme morale. Poate accepta orice, doar ca să-și păstreze serviciul?

 • Sala 3 (92 locuri) Vineri – Joi 11:45; 15:45

Mad Max: Drumul furiei

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral și aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur și să nu iși facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supraviețuitori ai deșertului, conduși de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceștia sunt urmăriți permanent și atacați de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preț posesie.

 • Sala 8 (126 locuri) Vineri 15:15

Mandrie, prejudecata si zombi

Pride and Prejudice and Zombies este ecranizarea bestseller-ului cu acelaşi nume al lui Seth Grahame-Smith, o comedie în care povestea binecunoscută din Pride and Prejudice este combinată cu elemente contemporane… şi o mulţime de zombi.

 • Sala 8 (126 locuri) Vineri – Joi 13:00

Miracolul din Tekir

Mara (30 ani), este vraciul unui sat de pescari din Delta Dunării, folosindu-se de un nămol special pentru a trata sătenii. Când Mara rămane gravidă și povestește sătenilor că sarcina se datorează nămolului și nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie și o alungă.

 • Sala 3 (92 locuri) Vineri – Joi 14:00

Nazdravanii din padure. Speriosul speriosilor 

Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc pentru noi aventuri… de speriat!

 • Sala 2 (200 locuri) Vineri – Joi 13:15
 • Sala 6 (228 locuri) Vineri – Joi 10:45

Norm de la Polul Nord 

Povestea unui urs polar – Norm (voce Rob Schneider) şi a celor trei prieteni ai săi care sunt forţaţi să-şi părăsească habitatul odată ce gheţa începe să se topească şi să se spargă. Ajungând la New York, Norm începe o nouă viaţă ca şi mascotă pentru o companie. Dar Norm descoperă că noii săi angajatori sunt direct responsabili pentru distrugerea habitatului său natural.

 • Sala 7 (157 locuri) Vineri – Joi 10:30; 12:15

Pattaya 

Franky şi Krimo visează să evadeze din monotonia cartierului lor, pentru a pleca într-o călătorie în celebra şi sulfuroasa staţiune balneară thailandeză, Pattaya. Pentru a putea ajunge acolo cu cele mai mici costuri, celor doi amici le-a venit ideea năstruşnică de a-l înscrie, fără ştirea lui, pe piticul din cartierul lor, la campionatul mondial de box thailandez al Piticilor.

 • Sala 8 (126 locuri) Miercuri – Joi 15:15

Pinocchio Teatru

Este un spectacol emotionant cu micuta marioneta nazdravana. Vino sa-l vezi pe Pinocchio, marioneta de lemn ce trece printr-o serie de aventuri, inainte sa devina un baietel adevarat.

 • Sala 1 (333 locuri) Sambata 11:00

Seria Divergent: Allegiant part 1

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă și să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia.

 • Sala 1 (333 locuri) Joi 22:00
 • Sala 8 (126 locuri) Joi 20:00

Spotlight

Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigația, ce a scandalizat o lume întreagă și a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul șef de atunci al publicației, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter ‘Robby’ Robinson (Keaton) și  reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) și Matt Carroll.

 • Sala 8 (126 locuri) Vineri – Miercuri 17:30; 20:00; 22:30
 •                                    Joi 17:30; 22:30

The Revenant Legenda lui Hugh Glass 

Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

 • Sala 3 (92 locuri) Vineri – Marti 21:45

Toate drumurile duc la Roma

Maggie este o mamă singură şi o profesoară de colegiu foarte încordată, care locuieşte în New York. În încercarea de a se reconecta cu Summer, fiica ei adolescentă şi problematică, decide să porneasca …

 • Sala 3 (92 locuri) Vineri – Joi 17:45; 19:45

Triple 9: Codul strazii 

„Triple 9″ spune povestea unui grup de poliţişti corupţi şantajaţi de mafia rusească în a comite un jaf imposibil. Pentru asta ei pun la cale un „999”, codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică la maxim atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat (Affleck) decide să ia atitudine.

 • Sala 4 (167 locuri) Miercuri – Joi 23:15
 • Sala 7 (157 locuri) Miercuri – Joi 20:30

Un politist si trei sferturi! 

Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

 • Sala 4 (167 locuri) Vineri – Marti 12:15; 23:15 Miercuri – Joi 12:15
 • Sala 6 (228 locuri) Vineri – Joi 14:45

Zeii Egiptului

Intriga din Gods of Egypt se declanșează atunci când unul dintre zei, Seth (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoși, un singur om, un tânăr hoț îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.

 • Sala 1 (333 locuri) Vineri – Miercuri 12:00; 14:30; 17:00; 19:30; 22:00 Joi 12:00; 14:30; 17:00; 19:30
 • Sala 2 (200 locuri) Vineri – Joi 20:45

Zootropolis 

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

 • Sala 2 (200 locuri) Vineri – Joi 11:00; 15:00

***

Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!