Program Cinema One Brașov de Paște!

Program Cinema One Brașov de Paște!

Avem vreme frumoasă la Brașov de sărbătorile pascale, dacă tot sutem în concediu ne putem relaxa la un film bun la Cinema One Brașov.


Maria Magdalena este privit ca „o perspectivă binevenită asupra întâmplărilor biblice” și totodată, un film binevenit în preajma sărbătorilor pascale.

Maria Magdalena apare, într-adevăr, aşa cum ne-am aştepta să o vedem: tânără, curată, cu trăsături fine. Şi totuşi, în pofida imaginii, Magdalena apare ca cel mai inteligent discipol: o femeie sigură pe sine dar cuminte, sensibilă și inteligentă.

Filmul îl poți viziona la Cinema One Brasov! – Achiziționează biltele: https://goo.gl/nA9Rgk

Cinema One Brașov a lansat aplicația mobilă Cinema One, ce îți aduce acces constant la informațiile contului tău și posibilitatea de a verifica statusul rezervărilor și comenzilor, direct de pe telefonul tău mobil. Cu ajutorul aplicației, poti să îți faci rezervare la ce film dorești, să cumperi bilete, să iți confirmi rezervarea (dacă te afli în aria perimetrală a cinematografului) sau să îți anulezi rezervarea făcută.

De asemenea, ai posibilitatea de a-ți salva locația mașinii, ca sa o găsești mai usor în parcare și multe altele. Descoperă nenumăratele beneficii pe care ți le-am pregătit!


Despre promotiile si preturile de la Cinema One Brasov puteti citi aici, de asemenea informatii complete despre programul filmelor care ruleaza in aceasta saptamana la Cinema One Brasov puteti regasi pe cinemaone.ro/program

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!