Profesionistii IT chemati la CodeCamp Brasov

Profesionistii IT chemati la CodeCamp Brasov

CodeCamp

2014 incepe bine pentru  profesionistii IT din Brasov, CodeCamp impreuna cu ITSpark organizeaza CodeCamp de iarna la Brasov. Evenimentul este sponsorizat de iQuest si se va desfasura la Business Park (sala Stefan Luchian) in data de 24 ianuarie .

Participarea este gratuita, insa inainte de toate este necesara inscrierea pentru estimarea numarului de locuri, va puteti inscrie la urmatorul link  eventbrite.com/e/codecamp-de-iarna-la-brasov-tickets-9442694353.

Tot la acest link gasiti si cateva detalii despre eveniment, eu am gasit anuntul la Dorin si am zis sa fac un bine si sa dau de veste celor pasionati de IT .

Organizatorii acestor evenimente sunt persoane implicate activ în comunitatea dezvoltatorilor .NET, cu experiență în organizarea de prezentări și seminarii tehnice pentru dezvoltatori vizibile pe web la CodeCamp.ro, și în comunitatea ITSpark.ro ce acoperă zona ITPro entry și mid-level, fiind orientată către specialiștii IT.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!