Prins în alergarea timpurie după Crăciun?

Robert Cadar November 20, 2017
2 people like this post

Nu stiu daca titlul exprima tocmai ce simt eu zilele acestea, insa eu sunt inca de moda veche si imi place sa ma pregatesc de Craciun cum era normal acum cativa ani, sau cum o faceam in copilarie, poate incepand de la Mos Neculai sau cum il stiam noi, Mos Gerila. Anul trecut am avut primul soc, asta pentru ca nu prefer brazii naturali si am un bradut mic artificial in care nu pot pune globuri de 8cm, sau de marimea unui mar sa zicem, m-am lasat purtat de amintiri si nu am cautat globuri mici asa cum mi-ar fi trebuit.

La fel ca in acest an toata nebunia cu sarbatorile de iarna au inceput cu o luna, doua mai repede, acum o luna, adica in octombrie m-am dus in Hornbach sa caut una alta pentru bonsaiul pe care l-am primit de ziua mea si un suport de lemn pentru un hamac, pentru bonsai nu am gasit ce cautam, iar cand am cautat suportul de hamac angajatii erau cam pierduti, in spatiul unde ar fi trebuit sa gasesc suportul erau deja venite coletele cu “marfa de Craciun” deci cu toti participam la Craciunul asta timpuriu, noroc cu vremea ca afara sunt 20 de grade.

Anul asta am zis ca fac o cautare de globuri de 1-2 cm mai repede, mi-ar placea pe alb sau mov, am eu un fix anul asta nu ma bagati in seama, insa am gasit din nou peste tot globuri pentru uriasi, de 6-8cm, pai ce sa fac cu ele sunt prea mari. Asa ca una la mana, va rog daca aveti vreo directie sau solutie pentru mine de globuri mici sa-mi lasati un mesaj la acest articol.

Punctul doi, ce facem cu sarbatorile de iarna care au devenit doar un simplu exercitiu de marketing, vanzari, aglomeratie de parca vine sfarsitul lumii si suntem la o luna de Craciun, chiar mai mult, nu mai suntem in stare sa ne bucuram de lucrurile simple, de bucuria sarbatorilor de iarna cum o faceam alta data?

Sincer mi se pare ca toata lumea e axata pe consum, ca si brandurile care vand cantitati industriale de orice, banul sa iasa, serios acum am uitat sa ne bucuram de viata si de lucrurile simple, vrem totul in viteza, ieri daca se poate si cat mai mult, nu conteaza ca nu avem nevoie de un lucru, sa fie acolo. Asta e viata pentru care ne luptam noi in fiecare zi, astea sunt valorile noastre cu adevarat?

O intrebare care ar trebui sa fie in gandul fiecaruia dintre noi, asta ar fi o provocare de luni asa pentru voi de la mine si nu uitati sa imi dati un pont de unde cumpar si eu globuri mici in tara asta, multumesc frumos si o saptamana usoara!

Photo via Visualhunt.com

 • 6
 • 1485

Comments (6 people commented this post)

 • avatar image

  Andrea

  November 20, 2017
  Am văzut ieri la Lidl că pregăteau oferta cu decorațiuni pentru Crăciun și mi-au atras atenția, într-un coș, niște globuri mici. Poate au apărut și în oferta electronică ca să vezi ce culori sunt disponibile și dacă sunt suficient de mici.
 • avatar image

  Robert Cadar

  November 20, 2017
  Am gasit ceva globuri mici de 2cm la Auchan, JYSK si Pepco insa doar albe, movul nici macar nu exista.
 • avatar image

  psi

  November 22, 2017
  prima tranșă de globulețe mov vine de la moinești. e bine? mai căutăm albe. pentru că eu cred ca un copil în magia crăciunului, aia care este în inima mea și pe care nicio campanie de marketing n-o poate altera. și pentru că da, n-am să uit niciodată brăduțul tău de anul trecut, când ai venit acasă.
  • avatar image

   Robert Cadar

   November 22, 2017
   Am gasit eu albe, deci e totul rezolvat. Ma-nclin!
   • avatar image

    psi

    November 23, 2017
    deci magia de crăciun există, e pe undeva prin sufletele noastre. te anunț când poposesc minunile mov prin urbea noastră. autorul darului se numește dana alistar, este un om ca pâinea și ca sarea, blândă și caldă și ieri m-a făcut să plâng. globulețele tale ședeau cuminți într-un colț de magazin, te așteptau.