PRIMORDIAL (Irlanda)  – prima confirmare la Rockstadt Extreme Fest

PRIMORDIAL (Irlanda) – prima confirmare la Rockstadt Extreme Fest

Rockstadt Extreme Fest

PRIMORDIAL (Irlanda)  – prima confirmare la Rockstadt Extreme Fest

Cea dintâi trupă confirmată pentru Rockstadt Extreme Fest este PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane. Irlandezi vor ajunge în ţara noastră în ultimul week-end al verii şi vor urca pe scena festivalului pe 30 august.

PRIMODIAL activează sub actuala demunire pe scena internaţională de metal din 1992. Dacă sonorităţile cu care şi-au făcut simţită prezenţa în primii ani au fost considerate piatra de temelie pentru curentul black metal şi evoluţia ulterioară s-a dovedit complexă şi provocatoare, Primordial definind un stil unic, consolidat şi adaptat mai ales pe ultimele materiale discografice.

PRIMORDIAL incită şi înfierbântă publicul cu îmbinarea dintre soundul răvăşitor, elementele atosferice subtile, pasajele lumioase de inspiraţie celtică sau folk metal, acordurile impunătoare de pagan metal şi  accentele sumbre de black metal. Iar solistul A.A. Nemtheanga trece cu versatilitate de la exprimări melodice la tonalităţi agresive şi abordări dure, tematica dar şi interpretarea sa teatrală oferind o experienţă live cu adevarat inedită.

Formaţia vine în România special pentru acest show exclusiv.

Discografia formaţiei cuprinde 7 albume full length, dintre care “To the Nameless Dead” (2007) este considerat materialul de referinţă al formaţiei. Cel mai recent album, “Redemption at the Puritan’s Hand” a fost lansat în 2011şi a fost la rândul său bine primit pe piaţa de profil.

PRIMORDIAL ajunge la Rockstadt Extreme Fest în următoarea formulă:

  • A.A. Nemtheanga (Voce)
  • Ciáran MacUiliam (chitară)
  • Michael O’Floinn (chitară)
  • Pól MacAmlaigh (bass)
  • Simon O’Laoghaire (tobe)

Începând de astăzi se pun în vânzare biletele pentru Rockstadt Extreme Fest:

Categoriile de preţuri sunt următoarele :

  • Perioada 07.03. – 31.03.2013

Abonamente – 60 lei
Bilete per zi – 40  lei

  • Perioada 01.04. – 17.08.2013

Abonamente – 70 lei
Bilete per zi – 50 lei

  • Perioada 18.08. – 30.08.2013 şi la locaţie, pe durata festivalului:

Abonamente – 100 lei
Bilete per zi – 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe : www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete

Pentru detalii şi updateuri constante vizitaţi: www.rockstadextremefest.ro şi facebook.Rockstadt-Extreme-Fest

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!