Primăvara, vreme bună de mers la Ceai et caetera

Primăvara, vreme bună de mers la Ceai et caetera

Macheta terasa albastra

Primăvara, vreme bună de mers la Ceai et caetera și de făcut fapte bune!

Primăvara se instalează încet, încet… Șcheiul începe să înverzească, frunză cu frunză, iar străzile întortocheate ale acestuia încep să miroasă a nou, a curat, a schimbare, a viață și a aer proaspăt de munte.

Printre aceste străduțe, la nici 3 minute de mers la pas din Piața Unirii, puteți găsi ceainăria noastră. Este locul potrivit pentru a poposi și a cugeta la vara lungă și frumoasă care se apropie. Într-o atmosferă cu muzică bună, ceai aburind, sucuri și smoothie-uri din fructe proaspăt stoarse, dulciuri sănătoase, ceainăria este locul ideal de relaxare, ferit de tumultul orașului, dar totuși viu prin evenimentele găzduite și oamenii frumoși care îi trec pragul.

Dacă doriți să vă detașați total de cotidian, vă punem la dispoziție o mică bibliotecă și cea mai mare ludotecă din oraș. Ludoteca noastră este formată din câteva zeci de jocuri de societate care așteaptă oameni veseli și curioși, care știu că niciodată nu e prea devreme sau prea târziu pentru joc și joacă.

Pasionații de fotografie se vor putea bucura luna aceasta de o expoziție cu imagini surprinse pe o stradă cunoscută din oraș, Dobrogeanu Gherea, cea care leagă centrul orașului de cartierul Răcădău.

Iar dacă o faptă bună se poate face oricând, iar filantropia și voluntariatul nu vă sunt cuvinte străine, luni, 6 aprilie 2015 vă invităm la Ceaiul de la ora 5 pentru Claudia! O fetiță luptătoare, are nevoie de ajutorul nostru! Grupul de pe Facebook Mămici și Tătici Brașov s-a mobilizat în această acțiune caritabilă, iar noi îi susținem! Încasările pentru ceaiul consumat în intervalul 17h00-19h00 în salon reprezintă sprijinul nostru pentru tratamentul Claudiei.

Așadar, pentru toate acestea și alte căteva surprize de descoperit cu ochi mari și suflete deschise, notați în agendă: Ceai et caetera, str. Latină Nr.15. Vă așteptăm cu drag!

 Evenimente in luna aprilie la Ceai et caetera

O plimbare de vară – strada Dobrogeanu Gherea – expoziție de fotografie semnată Csande – 01- 30 aprilie 2015

Schimb de cărți – Duminică, 05 aprilie, 19h00

Ceaiul de la ora 5 pentru Claudia! – Luni, 6 aprilie 2015, 17h00-19h00

Empatia ca instrument pentru iubire –  De ce contează și cum o pot obține? Atelier de autocunoaștere prin Analiza Tranzacțională – Miercuri, 22 aprilie 2015, 18h00-20h30

Clubul de board games – ‘Iţi aminteşti când mama îţi zicea: La masă nu ne jucăm. Vezi tu, mamele nu au întotdeauna dreptate!’

Friday Night Magic – În fiecare vineri de la 19h00

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!