Prima zi de scoala, prima zi de blogger

Prima zi de scoala, prima zi de blogger

Prima zi de scoala

Niciodata nu m-am gandit cum a fost prima zi de blogger, in schimb daca ma gandesc la prima zi de scoala pot spune ca in fiecare an ma napadeau emotiile la revederea colegilor sau a invatatorilor, profesorilor.

Nici nu stiu cu ce sa incep, poate ar fi mai bine sa ma intorc in timp la vremea cand aveam 7 anisori si paseam in curtea Scolii Gimnaziale nr.3 din Codlea, o ploaie de emotii cadea peste mine, paseam intr-o lumea noua si urma sa imi stabilesc alt program zilnic, sa cunosc colegi si prieteni noi . Nici nu stiu cand au trecut cei 8 ani de invatamant gimnazial, sau cate note bune sau rele am strans, sau cate clipe minunate am trait alaturi de colegi, sau cate dojeniri mi-am luat de la invatatori si parinti, daca e sa pun toate acestea la un loc, am fost niste ani minunati, sigur si voi traiti sentimentul acesta dupa cativa ani, iar daca ar fi posibil ati retrai acele momente unice ale copilariei la scoala.

Scoala va incepe peste cateva zile si cu siguranta aveti frati, prieteni sau chiar proprii copii care au nevoie de rechizite scolare pentru a o lua de la capat intr-un nou an scolar, va indemn sa faceti aceste cumparaturi din magazinele Profi care au lansat campania Profi te premieazain urma cumparaturilor puteti acorda puncte scolilor din zona dumneavoastra de resedinta, iar daca îți aduci aminte cu drag de prima zi de școală, atunci vezi cum te poate ajuta Profi să îți ajuți scoala. Eu cu siguranta as da punctele pentru Scoala Gimnaziala nr.3 din Codlea, unde am trait prima zi de scoala.

Revenind la prima zi de blogger, s-a intamplat intr-o toamna acum 8 ani, cand de ziua mea de nastere, bunul meu prieten Teo mi-a daruit acest domeniu, sincer m-a luat prin surprindere si m-a blocat pe moment, insa incet, incet am invatat singur cum sa administrez cu succes un blog si cum sa ai peste 200 de colaborari cu diverse institutii, organizatori de evenimente sau diverse proiecte, azi nu pot decat sa ii multumesc lui Teo care a facut posibila adaptarea mea la blogging !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!