Premiul Liebster pentru mine?

Premiul Liebster pentru mine?

Blogger Brasov Cadar Robert

Sincer nu am auzit de acest premiu pana m-am trezit cu el pe peretele meu din “camera facebook”. Cine la pus acolo? pai Razvan cine altul, doar si el scrie de cativa ani buni, iar mie unul chiar imi place cum scrie, are o obiectivitate aparte, tocmai de aceea l-am incurajat sa continue si sa scrie mai des .

Am de raspuns la cateva intrebari asa ca, let’s do it !

1. De cand scrii?

Blogul l-am primit cadou pe vremea cand pierdeam timpul pe Mirc, prin 2005, pe atunci mi-am asternut pe el, poeziile (vreo 200) si alte chestii romantice, apoi cu timpul a trebuit sa mai schimb una-alta, de prin 2012 am lasat un proiect online care devenise colorat politic si m-am intors la blogul meu, deci de vreo 3 ani merg pe la evenimentele din tara si scriu despre lucruri pozitive.

2.Ce iti doreai sa ”te faci” cand vei fi mare?

Imi amintesc in generala am afirmat foarte hotarat ca eu voi fi astronaut, insa cu timpul se pare ca mi-am schimbat visul si am ajuns doar un mic ingineras.

3.Care este, in scris, tema ta favorita?

Nu am o tema favorita ca si poezii imi trece o idee prin ca, o prind, o dezvolt si o pun pe hartie/blog

4.Cartile – pe hartie sau electronice? Argumente?

Sincer imi place sa scriu digital, insa la citit as prefera totusi hartia, emotia din momentul cand scrii cu mana ta ceva este ceva ce electronicul nu va inlocui niciodata, iar asta e valabil si cand tii o carte in mana si o citesti fila cu fila.

5.Ce meserie ti-ai alege daca ai lua-o de la capat?

Sincer, m-as face un fotograf-traveler si as arata cat de frumoasa e lumea asta.

6.Ce bloguri iti plac?

Citesc cativa oameni zilnic, Manafu, Chinezu, Zoso si lista poate continua pana la maxim 20 de oameni.

7. De care implinire te bucuri cel mai mult pana acum?

De viata de la poalele Tampei alaturi de gazutza mea si de lucrurile simple din viata noastra pe care uneori o complicam singuri.

8.Ce carte ai recomanda indiferent de anotimp?

Recunosc ca in ultima perioada nu am mai pus mana pe o carte si rau fac, dar si timpul asta e facut sa nu ai timp de tot ceea ce iti propui, as pune mana indiferent de anotimp pe  Fluturi de Irina Binder.

Pe cine sa nominalizez eu la premiu?, pai sa fie Vali si Camelia :)

Care sunt regulile daca ai fost nominalizat pentru premiul Liebster, așa cum mi-au fost transmise, sunt acestea:
 • să-i mulţumeşti persoanei care te-a nominalizat menţionând în postare link-ul către blogul ei să răspunzi la toate întrebările primite;
 • să nominalizezi la rândul tău bloggeri;
 • să dai mai departe întrebările la care să răspundă cei nominalizați de tine;
 • să le trimiți celor nominalizați un link la postarea în care i-ai numit, pentru a-i informa.

* Premiul Liebster este un premiu online dat de bloggeri unor alți bloggeri pe care ei îi consideră dragi (“liebster” vine de la “liebe” – din germană = dragoste, “liebster” însemnând dragi).”

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 2 comments for this article
 1. psi at 16:19

  de atâta amar de vreme de când te știu și tot mă surprinzi! :)
  mulțumesc.

 2. Vali Crintea at 20:29

  E bine ca te-ai gandit la mine si astfel ma intorci la tastatura, mai ales ca in luna august am fost foarte absent. Chiar imi prinde bine un exercitiu de sinceritate ! Multumesc!