PRbeta lanseaza PRbeta Agency

PRbeta lanseaza PRbeta Agency

PRbeta Agency

PRbeta lanseaza PRbeta Agency – O veste care pentru mine si multi dintre voi este mai mult decat o veste buna. Cunosc cativa din membrii echipei PRbeta si nu am decat cuvinte de lauda pentru ei dar  si pentru ce au realizat pana acum, la mai mare zic !

Ca sa intelegeti mai bine de ce PRbeta sau pentru ca PR …  cititi cu atentie cele ce urmeaza:

PRbeta anunta lansarea PRbeta Agency, agentie timisoreana de Relatii Publice, independenta, formata dintr-o echipa tanara, la curent cu tot ce se intampla pe piata nationala si internationala. Orientata spre rezultate, PRbeta Agency a aparut ca raspuns la nevoile de comunicare ale companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.

Povestea PRbeta a inceput in luna mai 2011, odata cu prima editie a Conferintei Regionale de Comunicare, desfasurata la Timisoara. O echipa mica de profesionisti cu experienta in marketing si PR formau atunci nucleul PRbeta, in jurul caruia s-au dezvoltat PRbeta Talks, Workshop-urile PRbeta si Timisoara Brands Tour. Evenimentele PRbeta s-au bucurat de implicarea companiilor in buna desfasurare a activitatilor, acestea reunindu-se acum sub umbrela PRbeta Agency, care ofera servicii complete de relatii publice si comunicare. Cu peste 20 de branduri in portofoliu, PRbeta Agency este o agentie de referinta pe plan local si national.

Agentia este condusa de Oltea Zambori si Cristina Putan, Managing Partners, si se bucura de sprijinul investitorului Stefan Szakal, fondatorul X3, [e-spres-oh] si Ctrl-D, in calitate de Business Advisor. Din echipa face parte si Alexandra Palconi, Project Manager al PRbeta Agency.

Va invitam sa ne urmariti activitatea pe site-ul www.PRbeta.ro si pe retelele de socializare, Twitter, Facebook si Google+.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!