Poveşti de viaţă la a doua ediţie  11even Braşov

Poveşti de viaţă la a doua ediţie 11even Braşov

11even Braşov

2012  aduce cea de-a doua Ediţie a conferintelor “11even”

experienţele de viaţă ale unor persoane excepţionale din comunitate

 aduse in faţa comunitatii

 

După prima ediţie a evenimentelor “11even” din 11.11.2011 în care sute de oameni din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie în cadrul unor evenimente desfăşurate simultan, după o primă ediţie în care oameni cunoscuţi publicului larg sau mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale au acceptat provocarea de a vorbi în faţa unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre un eşec din viaţa lor, deciziile luate şi schimbările ce au urmat pentru că nu au renunţat să lupte, să spere, să creadă, iată că organizatorii anunţă pentru 2012 o a doua ediţie “11even”, mult mai complexă.

Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reteaua de evenimente locale “11even” ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment exceptional la început de octombrie organizat în Bucureşti, “11even & Allan Pease”. Evenimentele locale “11even” din 2012 se vor desfăşura în perioada 25 – 31 mai. Debutand la Cluj în 25 mai şi încheindu-se la Bucureşti, în 31 mai, evenimentele “11even” vor ajunge în Iaşi, Sibiu, Bistriţa, Oradea, Timişoara, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureş şi Chişinău.

La Braşov, evenimentul “11even” se va desfasura miercuri, 30 mai, la Centrul Cultural Reduta, cu incepere de la ora 18 – acesta va fi precedat, in data de 11 mai, de un eveniment “11even Night” la Ritmo Café – o intalnire neconventionala cu media, partenerii proiectului si un public restrans, alaturi de unul dintre speakerii “11even”.

Dupa prezenta in 2011 la Brasov a sopranei Felicia Filip, a omului de media Radu Morar, a prof. Vasile Oltean si a altor nume importante din zona de cultura dar si a mediului de afaceri ce au adus in fata publicului povesti personale despre success si esec, pornind de la tematica din acest an, “Despre oameni curajoşi şi despre oameni care au creat bucurie în jurul lor”, în cadrul evenimentelor “11even” noi nume importante vor aduce publicului emoţia unor experienţe de viaţă extraordinare. Scopul este acela de a arăta prin discursuri de 11 minute ale celor 11 invitaţi ai evenimentului “11even” că trebuie şi putem fi mai încrezători în propriile forţe, înţelegând că Speranţa, Curajul şi Puterea de a aduce bucurie în jurul nostru sunt elementele care fac diferenţa şi care ne pot ajuta să depăşim diverse provocări şi să perseverăm atât la nivel personal cât şi profesional.

Participarea la “11even” Braşov se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând pagina oficiala , iar preţul acestora este de 50 ron sau de 100 ron.

11even & Allan Pease va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor “11even”, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia dintre cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease. Acesta îi învaţă pe oameni cum să comunice eficient, cum să-şi construiască un brand personal, cum să câştige mai mult din afacerile lor, cum să înveţe să cunoască şi să stăpânească limbajul trupului în viaţa personală şi profesională.

 ‘Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri’, ‘Enciclopedia limbajului trupului’, ‘Limbajul trupului – cum pot fi citite gândurile altor din gesturile lor’, ‘Cât de compatibili sunteţi. Manualul relaţiilor’ sunt câteva dintre cele mai cunoscute cărţi semnate de Allan Pease. Cărţile lui Allan Pease au fost traduse în 51 de limbi, au ajuns în peste 100 de ţări şi au fost vândute până în momentul actual în peste 25 de milioane de exemplare. Allan Pease a susţinut seminarii în 55 de ţări. De asemenea, Allan este Profesor Onorific la ULIM International University.

 Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online accesând site-ul oficial . Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in funcţie de pachetul de facilităţi ales. Pana in 25 mai insa – sunt disponibile 100 de pachete „Early Bird” ce pot fi achizitionate cu 49 euro in timp ce pachetul premium va costa 79 euro, oferta fiind valabila pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele „11even” din luna mai.

 Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe oameni să-şi dezvolte potenţialul, să-şi crească speranţa şi încrederea, oferindu-le instrumente prin care să se raporteze corect la o criză personală, profesională sau economică. Emoţiile conduc întotdeauna la acţiune, raţiunea la concluzii. De aceea “11even” este despre emoţii şi trăiri, decizii şi acţiuni care merită împărtăşite altora. Prin evenimentele “11even” dorim să conturăm un cadru sănătos în care deciziile să poată fi luate prin puterea exemplului pozitiv”, a precizat Ovidiu Neamţu, Fondatorul Evenimentelor “11even”.

 Evenimentele “11even” sunt organizate de “Asociaţia 11even”, în parteneriat cu Respect Media, Wow Events, Andrei Photography, Trilulilu, 24FUN si susţinute de Fundaţia Post-Privatizare.

 Evenimentul  11even Brasov este organizat in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, cu sustinerea JCI Brasov, Pelrom si Ritmo Café.

 Contact Coordonatori 11even Brasov:

 Oana Sava                                                           Sorin Peligrad

0729112172                                                         0730830760

oana.sava@ritmo.ro                              peligradsorin@yahoo.com

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!