Povestea cardului care plateste taxele locale ONLINE !

Povestea cardului care plateste taxele locale ONLINE !

ONLINE

Traim in secolul vitezei si totusi exista persoane care prefera sa piarda timp si alte resurse pentru a face plata unor taxe locale.  Sincer exista o mare neincredere acordata sistemului de plata online cu cardul, eu unul imi platesc facturi si tot felul de plati doar online de aproape 4 ani, nu am avut niciodata niciun fel de problema cu platile deci puteti plati online cu incredere.

Numai la inceput de an am vazut cozi interminabile datorate persoanelor care vor sa scape de plata taxelor locale, in special si datorita unei reduceri de 10% si uite asa pe cand unii prefera sa piarda cateva ore din viata pentru a plati “in direct” la casierie impozitul si alte taxe, eu deschid calculatorul, si din 3 click-uri am platit taxele sau alte plati, simplu .

Evident ca voi fi intrebat ” si daca iti cere cineva chitanta” , pai sa imi ceara imi scot extras de cont si acolo este plata alb pe negru, din nou simplu . Acum poate va intrebati ce m-a apucat acum daca eu folosesc cu succes de 4 ani plata online ?

Pai sunt mai multe motive, unul ar fi ca pana la sfarsitul lunii martie orasul tau ar putea castiga titlul de “Orașul Viitorului”, asta pentru ca exista o competitie nationala de a plati taxele si impozitele locale cu cardul, vezi aici daca primaria din orasul tau accepta plata taxelor cu cardul . Un al motiv este ca daca te inscrii in aplicatia de pe www.impozitecucardul.ro poti castiga unul din cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy SIII care vor fi oferite prin tragere la sorti !

Si ca sa inchei intr-o nota si mai pozitiva va dau cateva avantaje pe care le obtineti daca platiti taxele si impozitele online :

  • Aveti comision zero la plata cu radul a taxelor si impozitelor
  • Economisiti timp, ganditi-va la drumul pana la banca sau casieria primariei
  • Evitati riscul de a ramane fara bani in numerar (furt, pierdere etc)
  • Beneficiati de diverse oferte din partea bancilor pentru carduri si platile cu carduri.
  • Plata se face online 24 de ore din 24, inclusiv sambata si duminica

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!