Polus Shopping Fest – 6 ani de Polus!

Polus Shopping Fest – 6 ani de Polus!

Polus Shopping Fest

Centrul comercial din inima Transilvaniei aniversează 6 ani de la inaugurare. Polus Center Cluj îi invită pe clujeni să petreacă o zi de neuitat la Polus Shopping Fest. Aici îi așteaptă un spectacol gastronomic savuros, un show de mentalism, un super concert și multe oferte din partea magazinelor.
Cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România, Polus Center Cluj, aniversează pe 12 octombrie 2013, 6 ani de la inaugurare. Cu această ocazie clienții centrului comercial vor petrece împreună o zi de sărbătoare plină de culoare la Polus Shopping Fest.

Începând de la ora 12.00, în zona de food court din Polus Center, celebrul blogger clujean Adi Hădean, împreună cu prietenii săi Ciprian Tătaru și Horia Șimon îi vor încânta pe cei prezenți cu show-ul culinar “O mie de gusturi colorate”. Cei trei Chefi vor pregăti 1000 de tartine, fiecare colorată altfel. Spectacolul gastronomic are un scop umanitar, banii proveniți din donațiile pentru tartine vor fi donați pentru Mihai, un băiețel de 4 ani ce suferă de Pseudo obstrucție intestinală cronică (www.pentrumihaita.ro).
Între orele 18.00 – 19.00, tot în zona de food court, clienții centrului comercial vor avea parte de o experiență de neuitat. Câștigătorul emisiunii ”Românii au Talent-2012”, Cristian Gog, se va folosi de magia gândurilor, așa cum o denumește, într-un spectacol inedit de mentalism.

Cei mai mici prieteni ai Polus Center vor avea parte și ei de distracție. În perioada 7-13 octombrie 2013, Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial se va transforma într-un loc de joacă special ce le va dezvolta spiritul creativ al micuților. Cunoscut sub denumirea de Imagination Playground, locul de joacă non-convențional este un concept revoluționar de loc de joacă mobil ce a fost proiectat de celebrul arhitect David Rockwell.
Mai mult, sâmbătă, 12 octombrie, între orele 12.00-18.00, copiii vor avea parte și de ateliere de creație. Micuții se vor distra cu jocuri puzzle în cadrul atelierului ” Formele creative”, și vor realiza diferite aranjamente florale la atelierul ”Șervețelele prind viață”.

Și pentru că nu există sărbătoare fără muzică și distracție, Horia Brenciu împreună cu HB Orchestra au pregătit un concert de-a dreptul electrizant. Carismaticul artist va cânta și va dansa alături de clujeni începând cu ora 19.30. Concertul aniversar va avea loc în zona de food court din incinta centrului comercial. În plus, pe parcursul zilei, toți cei prezenți la Polus Shopping Fest, vor putea profita de ofertele speciale pregătite de magazine cu această ocazie.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!