Peste 600 km pentru Triathlon Challenge Mamaia!

Peste 600 km pentru Triathlon Challenge Mamaia!

Bikeride

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic despre biking, si cum decurg antrenamentele pentru competitia Triathlon Challenge Mamaia care se va desfasura in 7 septembrie si despre care puteti citi mai multe pe www.trichallenge.ro .  De data asta am o propunere pentru cei care au un blog  si pot scrie despre aceasta competitie la care voi lua partea in weekend-ul viitor alaturi de colegii mei din echipa nr.2,  va indemn deci sa faceti ca si mine,  sa sustineti echipa numarul 2 !

Despre antrenamente pot sa spun ca fotografia de mai sus, va arata ce si cum, in cuvinte s-ar traduce cam asa 4 saptamani de pedalat, pe ploaie, vant si soare  de unde rezulta peste 600 de km parcursi pe bicicleta, orele petrecute pe bicicleta o placere, iar caloriile sunt can can pentru mine .

Pe concret, echipele blogarilor au fost deja anuntate, asa cum va comunicam in ultimul articol pe aceasta tema, singura schimbare este ca in loc de 3 echipe s-a mai format inca o echipa de bloggeri,  deci acum suntem 4 echipe de bloggeri care vor concura pentru locul I,  asa ca ar fi indicat sa alegi una din cele 4 echipe pe care vrei sa o sustii !

Ce mai trebuie sa faceti voi, cei cu bloguri, pai sa scrieti un articol despre echipa voastra favorita pe care o sustineti, componenta echipelor o puteti vedea la urmatorul link : http://blogalinitiative.ro/video-componenta-echipelor-triathlon-challenge-mamaia, eu va reamintesc ca reintregesc  si sustin  echipa 2 “la pedale” !

Premiile campaniei :
  • Locul 1:  Un ciclocomputer de ultimă generație – Polar CS 500, în valoare de 240 Euro
  • Locul 2:  O pereche de ochelari de ciclism, de la Rudy Project, în valoare de 100 Euro
  • Locul 3:  Un rucsac TYR Alliance Team II, în valoare de 50 Euro
  • Puncte Blogal (Locul 1 – 50 puncte, locul 2 – 30 puncte, locul 3 – 20 puncte)

Probabil va intrebati ce sunt de fapt punctele Blogal, iata link-ul unde se desfasoara campania, inainte de toate daca nu v-ati inscris la Campionatul national de Blogging o puteti face cu incredere,  http://blogalinitiative.ro/campanii/sustine-echipa-preferata-la-triathlon-challange-mamaia-2013 .

Organizatorii au mai pregatit o surpriza celor care locuiesc in Bucuresti, Buftea, Corbeanca, Constanta, Mangalia si Mamaia unde au fost amplasate peste 100 locuri in care s-a pus amprenta cu Triathlon Challenge Mamaia,  fie sub forma unui afis, banner, panou sau in alt mod, despre aceasta provocare poti citi aici Tri Treasure Hunt!

Triathlon-Challenge-2013

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!