Pauza de Paște #peblog

Pauza de Paște #peblog

Începând de azi până marți o să fac o mică pauză alături de gâzuța mea, plecăm într-un sat din județ situat la 80 de km de Brașov. Va fi un strop de liniște așa că am hotărât să savurez aceste zile fără laptop, fără facebook chiar dacă internet este acolo la discreție. Voi testa câteva zile bune opțiunea #deleteFacebook, dar numai prin ideea că nu voi avea aplicația instalată pe telefon, inclusiv messengerul.

Voi avea mailul activ însă nu am să mă obosesc prea tare să îl citesc, o dată pe zi cred eu că e suficient. Vremea se anunță foarte bună și am să profit de această invitație să îmi continui scrierea propriei cărți motivaționale despre cum mi s-a schimbat viața din decembrie 2016. Totuși am să păstrez activă una din pasiunile mele în aceste zile pe contul meu de instagram. Desigur vorbesc de fotografie, deci singurul loc unde va fi ceva activitate este pe contul de instagram, deci dacă nu ne urmărim mă găsiți pe www.instagram.com/romanticu .

Revin cu forțe proaspete pentru că săptămâna viitoare pe joi urmează doza 17 de tratament la MedLife, până atunci să avem sărbători pascale pline de lumină și să ne revedem/auzim sănătoși și liniștiți că este cel mai important în viața asta, luați vă rog o pauză de la agitația și viteza cu care vă trăiți filmul vieții.

Hristos a Înviat și Sărbători liniștite alături de cei dragi!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!