Pasiunile ne fac viața frumoasă #UniteFor #Love

Pasiunile ne fac viața frumoasă #UniteFor #Love

Uneori ne descoperim pasiunile la o vârsta la care credem ca le-am văzut și încercat pe toate. Dovadă eu, la 36 de ani am fost invitat de colegii de job să particip alături de ei la o competiție de alergare montană, nu știam în ce mă bag, iubeam muntele însă cuvântul maraton nu îmi spunea nimic, nu realizam deloc cât de mare este provocarea. Cu cât mă apropiam de ziua competiției realizam unde mă băgasem, dar asta este altă poveste.

După această participare am început să alerg distanțe mai mici, apoi le-am crescut progresiv și uite așa mi-am descoperit o nouă pasiune la 36 de ani, alergarea, alergarea montană!

Aveam deja câteva pasiuni care pe atunci mă făceau fericit și cu care cochetez și azi, evident că timpul se împarte eficient între pasiuni și cei dragi, pasiunile mele sunt încă muzica și radioul, dansul sportiv, tehnologie și IT, ciclismul dar pe lângă acestea nu e târziu niciodată să mai adaug câteva, vârsta e doar o cifră, iar pasiunile nu țin cont de vârstă.

Ce îți place să faci?

Cine nu a auzit de Nokia, ei bine au revenit cu telefoane noi și au anunțat prima campanie digitală în România, sub sloganul #UniteFor #Love, ca parte a conceptului global The Home of Nokia Phones.

De la prima interacțiune cu brandul Nokia, am rămas fan al acestor termimale, care trebuie să recunoașteti ne-au schimbat viața, așa că am hotărât să sprijin din proprie inițiativă această campanie unde au pus umărul oameni recunoscuți pentru pasiunile lor: Adrian Despot (muzică), Marius Manole (teatru), Mircea Chivu (literatură), Cristina Neagu (hadnbal), Cristina Mazilu (gastronomie) și mulți alții.

Iar dacă eu am fost motivat să povestesc despre pasiune și despre cum își fac loc în viața noastră lucrurile care ne plac și pe care le putem cataloga ca pasiuni, te provoc și pe tine să vorbești despre pasiunile tale, sau măcar una din ele.

Intră pe pagina Nokia Mobile pe Facebook și  urmărește clipul campaniei, lasă acolo un comentariu prin care povestești în două fraze care e pasiunea ta și cine te susține să faci ceea ce îți place. Poți câștiga două smartphone-uri Nokia 8, unul pentru tine și celălalt pentru persoana care te motivează să-ți urmezi pasiunea.

Poți participa la această provocare pe pagina Nokia până pe 19 martie!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!