Parteneriate Media

Parteneriate Media

Acest site s-a nascut din dorinta de a imparti lumii frumosul in toate formele existente … totul pozitiv, spre pozitiv si numai pozitiv. Evident poate traficul unor site-uri creste odata cu subiectele Can-Can …insa acest lucru nu este target-ul nostru.

Poate aveam doar 20 de cititori zilnic la inceput, insa ei erau de calitate … de-a lungul timpului  (2004 -2012 ) proiectul nostru a avut multe infatisari, consider ca cea prezenta este si cea mai buna, in prezent avem zilnic minim 600  de vizitatori unici de pretutindeni care ne urmaresc.

Echipa noastra este una mica insa cu un suflet mare, lucru demonstrat si prin evenimentele si proiectele in care ne-am implicat ca si parteneri si pe care le-am  sustinut cu mare drag.

Oricine crede ca se poate alatura echipei  mai ales daca are experienta in a scrie in general sau in blogging este bine venit, astept cu mare drag materiale, editoriale scrise de voi pe subiecte bine alese pe adresa de e-mail robert.cadar@codpress.ro !

Parteneriate Media

In momentul de fata sustinem peste 40 de proiecte nationale si internationale !

Parteneriatele media se pot incheia pe o perioada de timp limitata sau pe o perioada mai lunga de timp. Incepand din luna septembrie vom avea si suport tiparit la un tiraj de 4000 de exemplare .

 

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!