Parada automobilelor retro la Polus Center

Parada automobilelor retro la Polus Center

Parada automobilelor retro

Parada automobilelor retro revine la Polus Center weekendul acesta. Aproximativ 50 de “bătrâne doamne” vor fi prezente la cea de-a 6-a ediție a evenimentului.
“Mașinile de altădată prin Clujul de azi” este sloganul ediției de anul acesta a celui mai amplu eveniment al mașinilor retro din Cluj-Napoca.

Duminică, 26 aprilie 2013, clienții centrului comercial vor putea admira mașini clasice de lux, o supraviețuitoare a celui de-al Doilea Război Mondial, mașini pitorești comuniste, mașinute economice, tip cutie de chibrituri, sau spaţioase şi luxoase, și automobile ale capitalismului occidental într-o panoplie a bijuteriilor pe patru roți.

Evenimentul este însoțit de workshopul cu tema “Auto”, o încântătoare lecție despre cum o bătrână doamnă poate face furori în fotografii.
Evenimentul va avea loc în parcarea Polus Center între orele 11.00-13.30, iar parada va continua și la Centrul de Cultură Urbană CASINO, Parcul Central între orele 14.00 – 17.00.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!