Orange România aduce marele ecran mai aproape de copiii din medii sociale defavorizate

Orange România aduce marele ecran mai aproape de copiii din medii sociale defavorizate

 

La începutul lunii aprilie, Orange invită clienții să devină pentru o zi parteneri de film ai copiilor din medii sociale defavorizate, care nu au avut până în acest moment șansa de a-și vedea eroii animați pe marile ecrane. Acțiunea va avea loc în cadrul unei campanii dedicate programului Orange Film, ajuns deja la a 10-a aniversare.

Pe 6 aprilie, mai mult de 150 de copii din cinci orașe din țară vor avea oportunitatea de a cunoaște lumea cinematografului și de a avea experiența unui film pentru prima dată.

Utilizatorii Orange Film care doresc să ofere cel de-al doilea bilet primit prin mecanismul programului și să-i însoțească pe copii la proiecția specială de miercuri, 6 aprilie, se pot înscrie pe site-ul www.orange.ro/film până la data de 28 martie.

Acțiunea va avea loc în cinematografele partenere Orange Film din București, Oradea, Brașov, Constanța și Pitești.

Orange Film este programul de fidelitate care de peste 10 ani le oferă șansa clienților companiei să se bucure de filmele preferate alături de persoanele dragi. De la startul programului, peste 3 milioane de persoane au beneficiat de bilete gratuite oferite în cadrul Orange Film.

Campania Orange este realizată în colaborare cu Asociația Salvați Copiii România și cu filialele locale ale acesteia.

Despre Orange Romania

Orange este lider de piaţă în România cu 10.177.000 de clienti şi venituri de 947 milioane de euro la finalul anului 2015. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 239 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!