One-IT.ro – toti cumparatorii online sa vina la mine !

One-IT.ro – toti cumparatorii online sa vina la mine !

cumparatorii online

In domeniul online piata de desfacere prospera si este in continua dezvoltare, azi de vom opri la One-it.ro, un magazin destul de aprovizionat si cu o larga gama de produse.

As vrea sa ma opresc din lista de cumparaturi la aparatul foto DSLR Nikon D7000 pentru care cei de la One-it.ro au best offerbest price.  Evident as fi putut sa ma opresc la oricare produs din magazin insa acest aparat este pentru mine o mina de aur, evident exista si anumite sacrificii daca tot vrei sa ti-l achizitionezi. In varianta ofertei exista inclus si un obiectiv Nikkor 18-200mm VR II, care nu este nici el de aici de colo, mai ales cand auzi VRII .

D7000 este iesirea din grupul de fotografi incepatori si il recomand celor care vor sa treaca la un nivel mai sus, excelent in situatii de lumina slaba si cu o gramada de functii care te pot ajuta in diferite situatii . Pentru cei care au avut un Dslr mai micut il veti simti la propriu in mana, filmeaza Full HD (1920 x 1080 – 24 fps),  are 39 puncte AF, 9 senzori în cruce,  cum spuneam mai sus se poate trage de la ISO 100 pana la 6400 (extins 25.600), ce m-a incantat este Dublul slot SD/SDHC/SDXC  iar garantia care este de 24 de luni poate fi extinsa cu inca 12 luni daca va inregistrati aparatul pe site-ul celor de la Nikon .

Evident conteaza foarte mult si alegerea obiectivului cel din oferta fiind cum am scris mai sus 18-200 si banuiesc cu diafragma f/3.5-5.6 , daca va permite bugetul va sfatuiesc neaparat sa luati in calcul si achizitionarea unui obiectiv cu diafragma f/2.8 sau chiar f/1.8 .

In alta ordine de idei nu mai stati pe ganduri oferta cu cel mai bun pret si cea mai buna afacere pe care o puteti face exista la un click de dumneavoastra !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!