Oktoberfest Brasov 2012

Oktoberfest Brasov 2012

Oktoberfest Brasov

Aici Galeria Foto de la Editia 2012

Incepand din 2009 brașovenii și turiștii savureaza festivalul Oktoberfest de la Brasov . Incepand din acest an au la dispoziție toate informațiile care i-ar putea interesa si online la adresa www.oktoberfestromania.ro.
Site-ul conține detalii si despre edițiile trecute (galerii foto), dar și informații despre edițiile ulterioare, cum ar fi programul oficial al Oktoberfestului de anul acesta.
Organizatorii festivalului au pus chiar si un contor care iţi arată in zile, ore, minute şi secunde timpul ramas pana la Oktoberfest 2012.

Va vom tine la curent cu orice noutati din partea organizatorilor in perioada ce va urma !

2011 – Celebrul festival Oktoberfest parca s-a mutat  la Braşov. Organizatorii au pregătit in 2011 sute de litri de bere, zeci de tone de cârnaţi, mititei şi carne la grătar. Bineînţeles că nu a lipsit muzica bavareză care va da un aer nemţesc sărbătorii braşovene.
Oktoberfest a început cu două săptămâni înaintea marelui festival din Germania. A fost o ediţie specială, iar organizatorii se pot lăuda că deja au prins experienţă. “Avem destulă bere, avem destui cârnaţi, avem destui mici, deci important este să avem vreme frumoasă, deşi oricum suntem în cort şi nu depindem de vreme, dar depindem de oamenii cu voie bună”, a declarat acum un an preşedintele Clubului Economic German, Werner Braun. In 2011, festivalul a fost unul de amploare: cinci tone de cârnăciori, trei tone de tuhringeri, opt tone de mititei şi aproape 50 de dozatoare de bere sunt la dispoziţia turiştilor, care au fost aşteptaţi în cortul cu peste 5.000 la mese.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!