Oficial intru in SuperBlog 2013

Oficial intru in SuperBlog 2013

SuperBlog 2013

Prima zi de toamna oficial aduce si o noua provocare pentru mine si pentru fiecare din voi care se simte blogger. Vorbesc despre competitia SuperBlog 2013, acum daca in primavara nu am putut tine cursa pana la capat, sper ca in aceasta toamna sa merg pana la capat .

Competitia SuperBlog se desfasoara din 2008 si angreneaza in fiecare an bloggeri din toata tara. Competitia este una stransa, cu teme diversificate, dar si  sponsori si parteneri importanti, ce-i drept nu stiu ce au pregatit in acest an organizatorii, dar abia astept sa inceapa SuperBlog 2013.

Inscrierile tocmai au inceput de azi 1 septembrie, daca nu ati mai participat si nu aveti idee ce inseamna aceasta competitie puteti sa culegeti informatiile necesare de aici si aici, cat despre inregistrare, o puteti face chiar aici jurizare.super-blog.eu . Aveti timp berechet sa va documentati si sa va pregatiti pana pe 1 octombrie cand incepe competitia. Despre mine ce sa va zic, nu aspir la locul intai, sper sa am timp sa ajung cu bine la final, pana una alta doresc tuturor bloggarilor multa bafta si inspiratie maxima !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
  1. Echipa SuperBlog at 20:30

    Bine ai revenit in SuperBlog, Romanticule! Iti multumim pentru participare si iti dorim mult succes! :)