O masina performanta cere o anvelopa performanta

O masina performanta cere o anvelopa performanta

anvelopa performanta

Masina performanta , anvelopa performanta
Asa cum titlul o spune o sa incerc sa va explic de ce o masina performanta are nevoie de o anvelopa performanta.
Situatii sunt multe, as vrea sa ma opresc la cateva:

  • Va confruntati deseori cu un consum ridicat de carburant si nu aveti idee care ar fi unul din motive sau ce puteti face pentru a reduce acest lucru, raspunsul este unul surprinzator, o anvelopa performanta poate face minuni in acest caz.
  • Cat de des schimbati anvelopele din cauza uzurii, sau cam cat credeti ca ar trebui sa va tina o anvelopa buna, multi dintre voi cred ca daca au pus mana pe un set de anvelope mai ieftine au facut o afacere buna, gresit, s-ar putea ca aceste anvelope nu numai sa aiba o durata de viata scurta dar si sa va puna viata in pericol, pentru un nivel extrem de redus de uzura si un plus de siguranta exista anvelopa performanta.
  • Daca tot vorbeam de siguranta, am vazut multe cazuri de inconstienta, ca altfel nu le pot numi, situatii in care multi au impresia ca fara o anvelopa performanta se pot angaja in viraje periculoase pe un carosabil umed, sau ca pot frana pe un carosabil uscat sau umed, pentru toate aceste situatii exista o singura solutie Anvelopa performanta Michelin !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!