Noul Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomandă

Noul Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomandă

  • Noul Samsung Galaxy Note 8 dispune de spectaculosul ecran Infinity Display, dar și de o cameră duală cu stabilizare optică a imaginii
  • Precomenzile pot fi înregistrate între 23 august și 14 septembrie, iar primii clienți vor primi gratuit un Samsung DeX

 Începând cu 23 august, ora 19, Samsung Galaxy Note 8, cel mai nou terminal al producătorului sud-coreean, este disponibil pentru precomandă pentru clienții Vodafone România. Clienții care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un Samsung DeX, în limita stocului, dispozitiv ce permite conectarea lui Samsung Galaxy Note 8 la monitor, tastatură și mouse pentru o experiență de desktop inedită.

Noul Samsung Galaxy Note 8, lansat oficial de producător pe 23 august, dispune de un ecran de 6,3 inchi Quad HD+ Super AMOLED Infinity, ce oferă o experiență de vizionare fără precedent. În ceea ce privește performanțele, Samsung Galaxy Note 8 beneficiază de două camere principale de 12MP cu stabilizare optică a imaginii, care permit realizarea unor imagini clare. În modul „Dual Capture”, cele două camere principale vor realiza fotografii simultan și vor permite stocarea ambelor imagini. Camera frontală a noului Samsung Galaxy Note 8 are 8 MP și dispune de Auto Focus Smart pentru fotografii și conversații video de cea mai înaltă calitate.

Samsung Galaxy Note 8 dispune de o memorie RAM de 6 GB și de o memorie internă care poate fi extinsă până la 256 GB cu ajutorul unui card de memorie. Totodată, dispozitivul este rezistent la apă și praf, fiind certificat IP68, S Pen-ul putând fi utilizat chiar și în momentul în care ecranul este ud.

În ceea ce privește securitatea, terminalul dispune de o serie de opţiuni de autentificare biometrice, precum scanarea amprentei şi a irisului.

Clienții pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note 8 până pe data de 14 septembrie inclusiv, în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro. Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziționat la un preț de la 259 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 89.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!