Noua tableta EDGE 1084 de la Kruger&Matz

Noua tableta EDGE 1084 de la Kruger&Matz

Tableta 2in1

Kruger&Matz introduce noua tabletă EDGE 1084 cu Windows 10 OS și modem LTE

 Kruger&Matz introduce noi dispozitive 2 în 1 din seria EDGE. Modelul EDGE 1084 este echipat cu procesor quad-core Intel® Atom™ x5-Z8300, având 2 GB de memorie RAM ce asigură operarea lină a sistemului de operare Windows 10 Home OS. Tableta este disponibilă în două versiuni: cu modem 4G LTE încorporat și fără.

Noua tabletă EDGE 1084 este soluția perfectă pentru cei care utilizează atât un notebook, cât și o tabletă. În funcție de sarcina pe care o ai de îndeplinit, dispozitivul poate fi adaptat la nevoile tale. Producătorul a inclus în set și o tastatură cu touchpad care poate transforma cu ușurință tableta într-un adevărat birou mobil. Tastaura are o serie de opțiuni de montare și reprezintă o bază solidă pentru ecranul IPS de 10.1” (1280×800 px), oferindu-ți posibilitatea să te relaxezi urmărind filmul preferat după o zi lungă petrecută la serviciu.

Kruger&Matz a echipat EDGE 1084 cu procesor quad-core Intel® Atom™ x5-Z8300, tactat la o frecvență de până la 1.84 GHz, 2GB memorie RAM și Intel HD Graphics. Mai mult, ca și celelalte dispozitive din această serie, EDGE 1084 funcționează cu sistem de operare Windows 10 Home. Funcțiile pe care le oferă, cum ar fi aceea de a avea desktop-uri multiple și o nouă modalitate de vizionare a task-urilor, facilitând astfel lucrarea la mai multe proiecte în același timp. În plus, accesul la Windows Sore cu numeroase aplicații și jocuri îți permite să personalizezi dispozitivul pentru a fi pe placul tău.

EDGE 1084 oferă o gamă largă de posibilități ce îi cresc funcționalitatea. Porturile mini HDMI, micro USB și două porturi USB adiționale pe tastatură permit conectarea de dispozitive externe, unități de stocare externă, pe când slotul pentru card micro SD permite extinderea memoriei externe. Noua tabletă 2 în 1 îți permite acces la internet prin Wi-Fi sau prin folosirea unui modem extern. Pentru a satisface nevoile celor mai exigenți utilizatori, Kruger&Matz oferă și o versiune cu modem 4G LTE încorporat, asigurând acces rapid la internet. În plus, tableta EDGE 1084LTE este dotată cu receiver GPS, putând fi utilizată cu succes ca sistem de navigare auto.

Pe lângă parametrii impresionanți, dispozitivul se distinge și prin design. Carcasa neagră, elegantă și subțire va fi pe placul tuturor celor care apreciază stilul clasic și elegant. Tableta EDGE 1084 este ușoară și extrem de funcțională. Indiferent dacă tableta va fi utilizată pentru întâlniri de lucru sau pentru distracție, bateria inclusă cu o capacitate de 7500mAh asigură o perioadă îndelungată de funcționare fără a fi nevoie de încărcare.

Sugestie preț de vânzare:

  • EDGE 1084: 1049 Ron
  • EDGE 1084LTE: 1349 Ron

Mai multe informații:

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere: CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.

***

Brandul Krüger&Matz a apărut pe piața din Polonia în 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizată de două cuvinte: pasiune și viziune. Krüger&Matz dorește să își inspire clienții să traiască ghidați după valori și pasiune, iar prin produsele sale își propune să le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viață mai bună. Drept urmare, din portofoliul Krüger&Matz fac parte căști cu un design și o calitate a sunetului foarte bună, echipamente audio, precum și dispozitive mobile moderne ca tablete și smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le oferă oamenilor o opțiune, rămânând la latitudinea lor dacă doresc să achiziționeze un produs care aparține unui producător renumit sau să benficieze de un produs nou, cu aceeași calitate și funcționalitate, dar la un cost mult mai accesibil. Întrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merită să alegi un produs mult mai accesibil și astfel să poți investi mai mult în pasiunile tale?

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!