Cu noroc la pariuri sportive !

Cu noroc la pariuri sportive !

pariuri sportive

Multi dintre semenii nostri sunt amatori de pariuri si isi incearca norocul combinat cu experienta domeniului in care pariaza pentru a castiga un supliment financiar. Care este defapt strategia de a paria, cum trebuie sa pariezi ?

Riscul, un factor prezent in toate situatiile, trebuie asumat inainte de toate, fiecare isi cunoaste limitele si posibilitatile. Psihologic vorbind exista un prag dupa care fiecare din noi reactionam in felul lui, in situatia in care cineva pierde pariu dupa pariu, depasirea pragului psihologic de care vorbeam poate aduce “setea de castig” in care esti indarjit sa pariezi si mai mult pana la izbanda, evident de multe ori exista si reusita castigului, iar decizia de a merge mai departe sau de a te opri in acel punct ne apartine, aici intra in rol din nou riscul, poate fi o decizie buna sau nu.

Cum vei paria ?

Pentru un castig mediu va trebui sa adopti o strategie bazata pe rezultate cotate cu un risc mediu sau mic, evident si suma pariata iti poate mari castigul cu cat aceasta este mai mare. Daca aspiri pentru un castig substantial trebuie sa te bazezi pe o suma mai mare de bani investita si sa pariezi pe o disputa mult mai importanta care are si o miza mare, aici proportional riscul creste si trebuie sa iti faci bine temele de acasa.

Un pariu facut intamplator are sanse mici de reusita iar in cazul unei reusite cu siguranta iti vei dori sa pariezi din nou bazandu-te pe sansele primei reusite sau pe noroc, ceea ce din punctul meu de vedere este gresit. Poti investi din nou dar de data aceasta cu cap, pentru asta exista de exemplu si Forum Pariuri X unde poti gasi multe ponturi pentru a paria.

Unde pariezi ?

Cum piata pariurilor este una care nu va disparea niciodata, aceasta s-a dezvoltat simtitor si in Romania, desigur avem agentiile de la coltul strazii care nu duc lipsa de clienti, dar si casele de pariuri online care isi atrag jucatorii prin diverse oferte, cea mai buna oferta momentan imi pare a fi a celor de la bet365 care ofera un bonus de pana la 200RON la prima depunere !

Greseli frecvente la pariuri !

Cateva sfaturi pentru cei care nu au pariat niciodata:

  • Nu esti sigur?  pariaza cu sume mici si nu merge pe ideea “mai pun odata sa recuperez”
  • Nu juca haotic, incearca sa iti stabilesti un target, fie pe termen lung sau scurt
  • Pariaza la agentiile care iti ofera avantaje, studiaza “piata”, informatiile sunt disponibile si pe forum pariuri sportive
  • Pariaza pe sportul pe care il cunosti cel mai bine, informatiile fac intotdeauna ca pariurile sa fie bine decise.
  • Nu uita ca exista si zile cand nu esti castigator si nu te baza pe castiguri care au devenit realitate, ramai cu picioarele pe pamant.
  • Nu paria banii de concediu, ai familiei sau cu care iti platesti utilitatile lunare, fii responsabil !

Iar daca tot am intrat in prima zi de toamna putem sa aruncam o privire la pariurile zilei de azi, ne putem opri la meciul care se va disputa in Anglia, este vorba despre Liverpool – Manchester United, doua echipe puternice care nu prea au lasat meciuri fara sa inscrie, de aceea pariul cel mai indicat ar fi acela al unui egal, parerile sunt impartite ca intotdeauna insa atat Liverpool cat si Manchester United nu au nevoie de prea multe cuvinte . Miza ca acest meci se va termina la egalitate este mare, daca va amintiti in 2009 au castigat “cormoranii” cu scorul de 2-0, iar despre Manchester stim ca in ultimele 28 de meciuri disputate in Premier League a pierdut doar 2 partide, tot in ajutorul nostru vin si rezultatele ultimelor 4 partide care s-au sfarsit cu acelasi rezultat, 2-1 , Manchester a castigat 3 partide iar Liverpool o singura partida. Decizia va apartine si rezultatul il vom vedea cu totii. Bafta !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!