Nominalizat la Gala Oameni pentru Oameni!

Nominalizat la Gala Oameni pentru Oameni!

Gala Oameni pentru Oameni

Va amintiti acum cateva saptamani ca povesteam foarte mandru despre Brasov Heroes, cursa cu obstacole a comunitatii? ei bine eu cred ca aceasta experienta a fost cea care a umplut paharul recunostintei, daca pot sa-i spun asa. Atunci am alergat, am fost ambasador si am strans fonduri pentru cauza Fundatiei Rafael, din al carui consiliu director fac parte.

A fost o mare surpriza si pentru mine sa mobilizez un numar atat de mare de prieteni, colegi si multe persoane care sprijina alaturi de mine Fundatia Rafael, sa reusesc sa strang cea mai mare suma de bani pentru cauza Fundatiei Rafael. Surprizele nu se termina aici, colegii mei de la Fundatia Rafael mi-au pregatit alta surpriza.

Desi starea de sanatate nu mi-a permis sa iau parte la Gala Oameni pentru Oameni, chiar daca ma aflam in Bucuresti, dupa Gala am primit cateva apeluri si mesaje prin care prieteni si cunoscuti ma felicitau pentru nominalizarea la Gala Oameni pentru Oameni, alaturi de Iolanda Sztrelenczuk de la Asociaţia Autism Baia Mare si Steven van Groningen de United Way România am fost nominalizat pentru cel mai activ membru din consiliul director.

Ii felicit in acelasi timp si pe colegii mei,  Aurel Palade, care a fost nominalizat la Categoria “generozitatea care schimba vieti” dar si pe intreaga echipa a Fundaţiei Rafael, formată din Emma Jugariu, Mihaela Manea, Alina Rădulescu, Daniela Buhnilă, Carmen Radu, Andreea Leca, Mădălina Aştefănoaei, Claudiu Ştaier, alături de cei mai frumoşi şi mai activi voluntari, a reuşit şi în acest an, să adune fondurile necesare asistării cu profesionalism a beneficiarilor Fundatiei Rafael.

Multumesc tuturor pentru sprijnul acordat, un sprijin care vine pentru a aduce  o raza de soare in viata beneficiarilor de la Fundatia Rafael, ei au nevoie de noi cel mai mult.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!