NATALIA VASILIEV – “Never Ending Story” – Brides Couture 2013

NATALIA VASILIEV – “Never Ending Story” – Brides Couture 2013

NATALIA VASILIEV

NATALIA VASILIEV – “Never Ending Story” – Brides Couture 2013

Noua colectie de Brides Couture a NATALIEI VASILIEV, pentru 2013, este intitulata simbolic si plastic: “Never Ending Story”, tocmai pentru a aduce catre clientele sale starea de gratie reprezentate de fiecare mireasa a acestei linii speciale in parte. Natalia este designerul care crede cu tarie in cautarea perfectiunii, in filigranarea fiecarei propuneri asemeni unei opera de arta unice.

Never Ending Story”2013 mixeaza fericit lumea unui Chicago ideal, de inceput de secol XX, cu reflexia lui spaniola: Madridul mandru si infocat al anilor ’30 si cu marele lor Fan de poeste ocean, orasul luminii ideale si al iubirilor dense si atemporale: Buenos Aires-ul anilor ’50 sau dintotdeauna. Totul e asemeni stralucirii fine a luminii filtrate prin miracolul fiecarei rochii, a oricarei femei fericite, dansand nebuneste in bratele fiintei adorate, in sunete de jazz si rasete vesele.

Fiecare rochie e un tablou in suprapuneri fine de materiale ireale, de lumini si umbre savante, de volume si dinamici neasteptate pentru fiecare poveste in parte – reprezentata de rochiile, aproape eterice ale noii colectii NATALIA VASILIEV “Never Ending Story” 2013.

Mai multe detalii despre creatiile Nataliei Vasiliev puteti gasi pe site-ul oficial nataliavasiliev.ro  sau pe pagina oficiala de facebook care poate fi accesata aici .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!