Napoca Music Event 2014

Napoca Music Event 2014

Napoca Music Event 2014

Napoca Music Event 2014

DETTRA Events împreună cu Consorțiul Organizațiilor Studențești din Cluj, Leader’s Alliance și OmniPass pun în mișcare clujenii pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, în perioada 9-11 Mai 2014, cu ocazia celei de a XII-a ediții de Napoca Music Event.

Organizatorii Napoca Music Event propun în acest an un weekend plin cu activități în aer liber printre care: concerte de muzică live, parc de distracții, concursuri cu premii și multă distracție. Nu vor lipsi de la eveniment nici ansamblurile folclorice care vor bucura spectatorii în fiecare zi de la ora 14:00. După monstra de tradiție, vor urma concertele susținute de artiști consacrați în peisajul muzical românesc, după cum urmează:

  • Vineri:

Puya, Vescan&Doddy, Hiatus M, Jovialii, Cristian Daniel

  • Sâmbătă:

Guess Who, What’s UP, Rattle Jack, Second Place, Kid-A

  • Duminică:

Compact, Emeric Set, Modiwo, The Hourglass, Ovidiu Scridon

Napoca Music Event va aduna și de această data evenimente pentru toate vârstele, combinând distracția caruselului pentru cei mai mici cu melodii ce au făcut istorie în muzica românească. De asemenea, organizatorii vor pune la cale și numeroase concursuri antrenante care vor aduce publicul mai aproape de atmosfera Napoca Music Event.

Cei interesați de programul și detaliile referitoare la ediția din acest an Napoca Music Event, sunt invitați să acceseze pagina evenimentului: facebook.com/event

Așadar, în perioada 9-11 Mai 2014 platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca se va transforma din nou în scena muzicii și a distracției cu ocazia celei de a XII-a ediții de Napoca Music Event!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!