NameBox – sau cum sa ai un hosting de nota zece

NameBox – sau cum sa ai un hosting de nota zece

hosting

Astazi vom vorbi despre hosting, un subiect dezbatut la infinit cu pareri pro si contra, dar de o importanta majora pentru cei care detin sau urmeaza sa isi achizitioneze un domeniu. Am studiat un pic piata romaneasca si din toti “furnizorii” de servicii de web hosting  si inregistrare domenii m-am oprit la NameBox, fostul Acip Hosting pentru cei care au o vechime in domeniu, pentru cei noi puteti afla aici  mai multe despre ei .

Se pare ca la ora actuala NameBox au cele mai bune servicii de web hosting din tara si sa explicam un pic de ce cred asta :

 • UPtime –  foarte important pentru un detinatorul unui domeniu/website este cat timp site-ul lui poate fi accesat, daca zilnic ai cateva ore in care site-ul tau nu este online deja ai o problema, sincer eu am trecut prin asta si evident am schimbat serviciile pentru a avea un UPtime de 99,9 % exact cum este garantat si de cei de la NameBox .
 • Suportul tehnic – nimic nu te scoate din sarite decat sa nu poti lua legatura cu nimeni atunci cand ai o problema sau sa pierzi cateva zile pentru ca cei care furnizeaza serviciile de hosting nu sunt disponibili, nu raspund  fie nu ii intereseaza sau iti dau raspunsuri evazive,  la NameBox nu este cazul, aici ai trei metode prin care poti lua legatura cu oamenii de la tehnic, fie prin :
 1. sistem Ticket – PRIORITAR
 2. Live Chat
 3. Telefon
 • Backup zilnic – O alta caracteristica foarte importanta pentru un website este solutia de backup, in special daca ai un site destul de complex nu cred ca ai vrea sa auzi ca munca ta de, sa zicem, un an s-a dus pe apa sambetei . Pentru echipa NameBox acest serviciu are o importanta majora astfel ca zilnic se face backup incremental al datelor pe un server extern ceea ce asigura posibilitatea restaurarii oricarui fisier din site la nevoie !
 • Resursela indemana, ce inseamna asta ? Un ajutor nepretuit  ! In functie de platforma pe care ruleaza site-ul aveti la dispozitie o baza de scripturi, plugin-uri  usor de instalat direct din ControlPanel fara batai de cap sau cunostinte in domeniu. Sunt sigur ca nu vreti sa pierdeti timp si sa cautati pe interent, forumuri si asa mai departe ce ar trebui sa va instalati pe site, aveti peste 225 de scripturi incluse din partea casei.
 • Daca tot pomeneam mai sus de ControlPanel sau mai pe scurt CP, pentru cei care nu au folosit pana acum acest instrument, este ca un panou de comanda de unde evident dirijati absolut tot ce se intampla pe site-ul vostru, se poate adauga domenii, se poate crea adrese de email, instala scripturi, sau puteti vizualiza statistici despre traficul de pe site.
 • Am adus vorba si despre casutele de e-mail  care la NameBox sunt nelimitate, majoritatea providerilor de servicii web hosting au limitat numarul de casute de e-mail insa aici nu este cazul .
 • Evident daca nu va regasiti in pachetele stadard oferite de NameBox nu va ramane decat sa aplicati pentru o oferta personalizata,  fie intrand in contact direct cu unul din reprezentantii de la NameBox sau de ce nu chiar accesand link-ul de cerere oferta personalizata .
 • Daca chiar nu sunteti multumiti de serviciile NameBox acestia iti returneaza banii in 30 de zile de la efectuarea comenzii, insa seriozitatea si profesionalismul de care dau dovada cei de la NameBox va vor convinge ca nu este loc pentru concurenta atunci cand vine vorba de servicii de webhosting si inregistrare domenii !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!