Noi modele de căști fără fir de la Kruger&Matz

Noi modele de căști fără fir de la Kruger&Matz

Căștile reprezintă o categorie importantă din portofoliul Kruger&Matz, ea crescând sistematic cu modele de căști in-ear sau pe urechi. Suntem atenți la interesul tot mai crescut al clienților în ceea ce privește dispozitivele wireless, care, datorită lipsei cablurilor, oferă mai multă libertate. Având în considerare potențialul acestui segment Kruger&Matz a introdus recent două noi modele de căști din categorii diferite de preț.

Prima dintre noutăți completează seria de căști fără fir de la Kruger&Matz. Disponibile în trei culori, Street 2 Wireless au la bază tehnologia Bluetooth 4.1. Mai mult, tehnologia apt-X face ca tu să poți asculta muzică la aceiași calitate a sunetului ca și cea oferită de căștile cu fir. Schimbă muzica sau răspunde la apeluri fără să îți scoți telefonul din buzunar, cu ajutorul butoanelor de control plasate pe una dintre apărătoarele de urechi.

Headband-ul perfect conturat și ușor ajustabil al modelului Street 2 Wireless împreună cu apărătoarele de urechi confortabile îți permit să asculți muzică ore în șir, fără a cauza oboseală. Iar designul pliabil le face să ocupe puțin spațiu, astfel încât vor încăpea cu ușurință în geanta sau rucsacul tău. Căștile vin însoțite de un etui ce te va ajuta să le protejezi în timpul transportului.

Kruger&Matz introduce în oferta sa și căștile Wave BT pentru cei care sunt interesați de produse de calitate la un preț pe care ți-l poți permite. Este un model compact și ușor, bazat pe tehnologia Bluetooth 2.1, echipat cu microfon, posibilitate de management apeluri, tot ceea ce ai nevoie pentru o utilizare confortabilă.

Cele două modele diferă prin slotul pentru card de memorie, care îți permite să asculți muzică de pe alte medii de stocare, fără să trebuiască să mai încarci de exemplu și bateria telefonului. Căștile Wave BT sunt disponibile în două culori, alb și negru, iar bateria încorporată de 220 mAh îți permite, în funcție de setările individuale, să te bucuri de muzica preferată până la 5 ore.

Produsele sunt disponibile în magazinul oficial www.krugermatz.ro la următoarele prețuri: Street 2 Wireless – 299 Ron, BT Wave – 99 Ron.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!