Miss sporty. Afla cine poarta rochie cu sapca?!

Miss sporty. Afla cine poarta rochie cu sapca?!

Miss sporty

Miss sporty. Afla cine poarta rochie cu sapca?!

          Accesoriile de pus pe cap sunt din nou la moda! Dar de data aceasta nu vorbim despre clasicele palarii cu boruri largi sau fesurile beanie, ci de sepci! Inspirate din costumele de baseball, aceste accesorii urbane s-au strecurat cu abilitate in garderoba vedetelor.

            Daca la inceput vedetele le purtau la outfit-uri sport, compuse din jeansi si tricou, in ultimul an, celebritatile au indraznit sa combine sepcile cu tinute elegante si bijuterii pretioase. Unii critici de moda apreciaza inventivitatea vedetelor, altii o critica si spun ca, sub nicio forma, specile nu au ce sa caute pe covorul rosu! Pana una, alta celebritatile forteaza limitele si le poarta cu relaxare in tinutele lor chic, cu aer urban!

            Gwen Stefani a fost una dintre primele vedete care a inceput sa poarte sepci in tinutele ei rock-punk. Dupa cativa ani, Rihanna a readus in centrul atentiei acest trend si a purtat frecvent sapca la rochii  mulate cu aspect asimetric. Ei i s-au alaturat Miley CyrusKristen StewartAvril LavigneLindsay Lohan, iar mai nou Rita Ora care si-a compus o tinuta cool, prin asocierea unui top scurt cu o fusta metalizata, la care a adaugat o sapca intoarsa invers. Si top-modelul Cara Delevingne poarta dessapca, chiar daca este imbracata cu o camasa alba, eleganta sau la o tinuta sport.

        Dintre vedetele autohtone, DeliaJojoAntoniaElena Gheorghe au mizat pe efectul cool al acestui accesoriu si si-au compus tinute extravagante pentru scena sau viata de zi cu zi.

            O selectie generoasa de sepci este disponibila in magazinul VGeneration din Afi Palace Cotroceni, cel mai mare retailer autorizat de  haine, accesorii si incaltari Vans din Romania. Realizate 100% din bumbac si prevazute cu o curea prin care se poate ajusta marimea, sepcile Vans se remarca prin print-urile non-conformiste si celebrul logo “Vans of the Wall”.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!