Miss Bikini si-a desemnat castigatoarele la Arena Platos

Miss Bikini si-a desemnat castigatoarele la Arena Platos

Miss Bikini

Pe o vreme placuta, chiar si fara soare si cu putini stropi de ploaie catre final, concursul Miss Bikini a adunat la start 17 concurente de toate varstele. „Mama” Fazekas, Elisabeta, mama campionului national Andy Fazekas, a fost decana de varsta a concursului, la cei 75 de ani ai sai reusind o coborare extrem de rapida. Concursul a fost cuprins din patru probe.

Concurentele au pornit doua cate doua, intr-o proba de slalom paralel cronometrat. Ajunse la finish, fiecare dintre ele trebuia sa umfle trei baloane, sa le prinda pe un suport cu pioneze si apoi sa le sparga, cu sageti de darts. In fata juriului, pentru cea de-a treia proba, concurentele au raspuns unei intrebari cheie din partea MC-ului Dani Otil iar apoi, la final, fiecare a primit cate un cuvant pe care a trebuit sa il mimeze iar juratii sa il recunoasca.

Fiecare proba a fost punctata in parte, iar la final, locul I i-a revenit lui Sigrid Freinademetz, Cristina Badiu s-a clasat pe locul II iar locul III a fost impartit intre Cristina Litianu si Teodora Barsan.

„Cine a meritat acest premiu nu cred ca sunt eu, sunt fetele care au avut curajul sa vina astazi aici si nu „gainile” care au ramas acasa. Si pentru asta vreau sa impart premiul cu toate fetele care au participat la concurs”, a spus imediat dupa aflarea rezultatului Sigrid Freinademetz.

Cei 1000 de lei au fost impartiti la cele 16 concurente, care au mai primit o gramada de premii din partea partenerilor: PHR Clinique Sibiu, MOD Hairdressers, Salonul Baroc, Feet4Fish, Diana Ribana, Accesorii Priscila, Boem Accessories, Kangoo Jump4fun, Salon Dante si Cabinet Stomatologic DR. Bianu Georgiana.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!