Micul biciclist și siguranța lui

Micul biciclist și siguranța lui

Micul Biciclist

Clujenii pasionați de ciclism sunt așteptați weekendul acesta la Polus

Începutul de an aduce la Polus Center o nouă ediţie a concursului ”Micul biciclist și siguranța lui”. În cadrul competiţiei, participanţii vor avea de trecut numeroase probe de îndemânare pe bicicletă la finalul cărora pot câștiga numeroase premii.

Polus Center Cluj alături de Clubul Sportiv Clujul Pedalează și Inspectoratul Județean de Poliție Cluj îi invită pe toţi pasionații de ciclism la o nouă ediție a evenimentului ”Micul biciclist și siguranța lui”.

Concursul de îndemânare pe două roţi ce va avea loc sâmbătă, 30 ianuarie 2016, se va desfăşura pe următoarele categorii:

Categorii copii

  • Feminin/Masculin 6-8 ani
  • Feminin/Masculin 9-11 ani
  • Feminin/Masculin 12-14 ani
  • Feminin/Masculin 15-17 ani

Categorii speciale

  • Feminin/Masculin

Competiţia va începe de la ora 11.00, şi se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Înscrierile se pot face online pe www.clujulpedaleaza.ro, sau în dimineaţa zilei de concurs, de la ora 09.00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!