Marius Matache – folk cu suflet la Brasov – part 3

Marius Matache – folk cu suflet la Brasov – part 3

Marius Matache

Make’ se intoarce in orasul de sub Tampa, pentru concertul numarul 3 pe acest an, asta dupa ce ani la rand nu a reusit sa ajunga la Brasov.  Daca ati ratat concertele din ianuarie si februarie din acest an, aveti ocazia sa-l ascultati live pe 4 decembrie la Restaurantul La Taifas situat pe strada Republicii nr.18 din Brasov, incepand cu ora 20.00.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Despre Marius Matache

Prezent de 10 ani pe scena folkului românesc, prin recitaluri în festivaluri de profil, spectacole invitate sau concerte de club, Marius Matache este un artist ce debutează discografic cu un album de autor abia în 2013. Se spune despre artiști că sunt niște tipi excentrici, fie că e vorba de haine, coafură, tatuaje, superstiții, pasiuni.  Marius Matache poartă cel mai frecvent jeans, și-a tuns pletele acum mai bine de 10 ani pentru simplul fapt că părul se tot rărea, nu este superstițios, iar pasiunile sale sunt blogging-ul sau sportul. Singurele tatuaje sunt niște puncte pe piept și spate realizate din motive medicale, astfel ca cel mai excentric amănunt legat de artist este…doctoratul în chimie.

Despre Restaurantul  La Taifas 

Deschis recent in Brasov, Restaurantul La Taifas  va ofera in fiecare zi gusturile rafinate ale bucatariei romanesti si internationale.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!