Marius Matache aduce primavara la Brasov!

Marius Matache aduce primavara la Brasov!

marius matache

Despre Marius Matache v-am mai povestit, iar el a cantat pentru voi la Brasov si in toata tara, asa este el mai HOINAR ii place folk-ul iar noua ne plac notele de folk care ne ating sufletul la fiecare atingere de chitara. Eu sunt doar un mic vestitor al primaverii, insa Marius a promis ca aduce odata cu el primavara la Brasov.

Pe 6 martie ne revedem La Taifas Brasov pentru un spectacol dedicat femeilor din viata noastra, intitulat “O seara pentru femei cu dragoste si zambete”. Concertul face parte din turneul național “Primăvara HOINARă”.
Pretul biletelor este de 10 lei.

Pentru mai multe informatii despre venirea primaverii la Brasov exista un eveniment creat si pe facebook la care puteti lua parte si de asemenea sa va invitati si prietenii, pentru toti cei care vor lua parte la eveniment am o surpriza, daca tot e sa fie de primavara, pai atunci sa fie !

Despre Marius Matache

Prezent de 10 ani pe scena folkului românesc, prin recitaluri în festivaluri de profil, spectacole invitate sau concerte de club, Marius Matache este un artist ce debutează discografic cu un album de autor abia în 2013. Se spune despre artiști că sunt niște tipi excentrici, fie că e vorba de haine, coafură, tatuaje, superstiții, pasiuni.Marius Matache poartă cel mai frecvent jeans, și-a tuns pletele acum mai bine de 10 ani pentru simplul fapt că părul se tot rărea, nu este superstițios, iar pasiunile sale sunt blogging-ul sau sportul. Singurele tatuaje sunt niște puncte pe piept și spate realizate din motive medicale, astfel ca cel mai excentric amănunt legat de artist este…doctoratul în chimie.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!