Marea goană după ouăle de Paşte revine la Polus Center

Marea goană după ouăle de Paşte revine la Polus Center

Paşte

Marea goană după ouăle de Paşte revine la Polus Center

Cea mai așteptată întrecere de către cei mici revine la Polus Center. Iepurașul îi invită și anul acesta pe prichindei să ia parte la “Marea goană după ouăle de Paşte”.

A devenit deja o tradiție ca în a doua zi de Paşte, la Polus Center, cei mici să participe la “Marea goană după ouăle de Paşte”. Luni, 6 mai 2013, toţi copiii ce îl vor ajuta pe Iepuraş să găsească cele 1750 de ouă de ciocolată, ascunse pe terenul de paintball de lângă intrarea numărul 4 a centrului comercial, vor avea parte de multe surprize.
Înscrierile în Marea goană după ouăle de Paşte vor începe de la ora 11.30, iar competiţia în care vor putea lua parte maxim 350 de copii, va fi împărţită pe două categorii de vârstă.

De la ora 13.00, vor porni în căutarea ouălor de ciocolată copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, urmând ca de la ora 13.30 să intre în cursă copiii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.

La final, micuţii ce vor ajunge la linia de sosire a competiţiei cu cinci ouă de ciocolată găsite, vor fi răsplătiți de către Iepuraş.
Marea goană după ouăle de Paşte, va avea loc începând cu ora 11.30, pe terenul de paintball de lângă intrarea a patra a centrului comercial.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!