Lucruri care ma fac fericit

Lucruri care ma fac fericit

fericit

Despre fericire cred ca am putea fiecare dintre noi sa scriem in fiecare zi, am scris “am putea” pentru ca putini o mai fac si sesizez faptul ca oamenii au uitat pentru ce traiesc sau ce ii face cu adevarat. Sa vorbim despre ce ma face pe mine fericit in ordinea numerelor de pe tricouri.

Avem prima pozitie si cea mai importanta, logodnica mea si cei dragi, familia. Despre logodnica mea pot spune ca nu am gasit niciodata o persoana ca ea chiar daca am cautat ani buni, exact cand am zis ca renunt la cautari a venit ea, dar va spun a venit la propriu, si sincer m-a fermecat curajul asta nebun al ei asa ca am hotarat sa-mi petrec restul vietii alaturi de ea.  Relatia noastra a crescut in timp si este bazata pe lucruri reale, trebuie sa recunosc ca ea m-a schimbat din romanticul cu capul in nori in omul de azi, desigur am pastrat ceva romantism, dar sunt poate mult mai realist, un lucru bun pentru vremurile astea.

Sa trecem totusi la pozitia urmatoare care ar fi cariera, ocup de cativa ani buni un post in industria automotive mai precis in departamentul de dezvoltare, imi place ceea ce fac mai ales ca asta presupune atat munca de birou cat si de productie, ce faci la birou aplici in productie, iar partea cea mai buna este ca nu fac acelasi lucru in fiecare zi, plus ma gandesc ca nu oricine face design pentru interioarele unor masini de lux cum ar fi bmw, audi sau mercedes.

Pe langa jobul meu mai am cateva preocupari de munca voluntara, sa le enumar pe scurt:

  • Blogging – scriu zilnic sau public materialele primite de la colaboratori .
  • Fotografia – imi place sa surprind clipe de neuitat sau vad ce altii nu pot observa
  • Drumetiile pe munte cu bicicleta sau pe jos.
  • Activitati in cadrul ONG-urilor, membru in consiliul director al Fundatiei Rafael si coordonator judetean in cadrul initiativei sociale de voluntariat Plantam fapte bune in Romania.

Desigur lista poate continua, insa acestea sunt principalele lucruri care ma fac fericit, ce as putea totusi sa mai adaug este ca timpul trebuie totusi impartit egal intre acestea si foarte bine organizat. Multi ma intreaba cum pot sa le fac pe toate, organizarea si prioritatile cam asta ma ajuta pe mine, viata trebuie construita pe lucruri care conteaza si te fac fericit!

Acum daca tot am vorbit despre fericire nu stiu cati dintre voi au auzit de Conferința despre Fericire ?

Conferința despre Fericire este una practica, în care atelierele de lucru se intind în peste 70 % din timp. La conferință vor vorbi experți din Anglia, USA, Japonia si Chile. La aceasta conferinta puteți participa și voi, mai multe detalii gasiti pe conferinta.ipf.ro .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!