Loteria de Crăciun se apropie de final

Loteria de Crăciun se apropie de final

Loteria de Crăciun

Clujenii mai au la dispoziție doar o săptămână pentru a intra în cursa pentru un autoturism Audi A1 Sportback sau un autoturism Audi A5 Sportback oferite ca premii iarna aceasta de Polus Center. Tragerea la sorți pentru desemnarea fericiților câștigători a celor două premii fabuloase va avea loc în Ajun de Crăciun.

Clienții centrului comercial din inima Transilvaniei mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a participa la loteria ”La Polus ai cel mai fericit Crăciun”. Anul acesta, cumpărăturile din Polus Center le pot aduce clujenilor un autoturism Audi A1 Sportback sau un autoturism Audi A5 Sportback.

Pentru a intra în cursa celor două mari premii pe patru roți, oferite în cadrul loteriei de Crăciun, clienții nu trebuie decât să cumpere de minim 100 de lei din orice magazin din incinta centrului comercial, până pe 23 decembrie 2013, ora 10:00 PM, să completeze și să depună talonul de participare la loterie.

Mai mult, secțiunea răzuibilă a acestora le poate aduce unul din sutele de premii instant oferite de partenerii centrului comercial: Yellow Store, Alessa, Stone Creek, eta2u, Gatta, Happy Park, IQ Shop, Pada Murre, Savannah Drinks, Sephora, Poveşti cu condimente, Hervis, Marty Restaurant, Sensiblu, Pietra, Optiplaza, Deichmann, Wasabi Sushi, Plafar, Game World și Nobila Casa.
Desemnarea fericiților câștigători a celor două mari premii va avea loc chiar în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie 2013. Tragerea la sorţi se va desfășura la ora 10.00 AM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă biroul de Informații.

Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!