Livrările pe zona de food în Brașov sunt cam praf!

Livrările pe zona de food în Brașov sunt cam praf!

Am subiectul acesta pe lista de scris de mult timp, pentru că au fost multe situații în care am fost implicat direct sau indirect, asta pentru că eu nu mai mănânc orice, uneori nici dacă aș vrea nu pot din cauza primei mele intervenții chirurgicale, este destul de complicat să vă detaliez asta aici și nu ăsta e scopul acestei postări.

Am să  trec direct la subiect, pe Brașov nu avem prea multe opțiuni dacă vorbim de comenzi online pentru a servi prânzul sau cina acasă, totuși din câteva teste făcute împreună cu ajutoarele mele pot da și exemple bune când mâncarea este bună și o primești la timpul specificat, adică caldă. Deci la o evaluare pozitivă avem Pinto, Pizza Hut și cei care fac livrări personalizate după un meniu anunțat la începutul săptămânii,  Rawdia sau Soopy de la care mănânci sănătos.

La polul opus cu evaluare negativă avem în ordinea numerelor de pe tricou:

Chopstix  – înaine să mă confrunt cu problemele de sănătate îmi plăcea mult mâncarea chinezească, încă îmi mai place dacă aș avea idee ce e prin ea, de exemplu sosul, e important cel puțin pentru mine să știu cum se gătește mâncarea și ce conține, mă lupt cu cancerul și fiecare ingredient care conține toxine, zahăr sau mai știu eu ce alte ingrediente nesănătoase nu sunt pentru mine.

Deci cu cei de la Chopstix am o problemă ca în meniu te uiți la ce ar trebui să conțină un fel de mâncare și citești morcov, țelină, ciuperci de 3 feluri etc… vine mâncarea nema morcov, nema 3 feluri de ciuperci și dai de alte legume (în cazul meu nu mai pot mesteca mai nimic solid sau tare, cancerul mi-a furat aproape toată dantura). Am sesizat pe atunci acest lucru, cei de la București m-au sunat și-au cerut scuze și mi-au dat o reducere de 15% la următoarea comandă care nu a mai avut loc, poate între timp s-au mai reglat lucrurile.

Altfel Restaurant, a fost o idee frumoasă cel puțin la început, am comandat de câteva ori cele mai bune ciuperci pleurotus la gratar cu usturoi și mămăliguță, după vreo lună cred au anunțat că renunță la meniul obișnuit și trec pe abonamente săptămânale, am zis să încerc mai ales ca pozele de pe pagina lor îți activa foamea instant, din păcate una era în poze alta în ce ți se livra, 18lei pentru gramajele care nu erau respectate deloc, chiar și după ce le-am atras atenția au zis că nu e adevărat, adică eu sunt orb și pe deasupra mă faci și prost?

Ne-am văzut fiecare de drum, între timp m-am perfecționat pe pleurotus la gratar acasă, iar dacă mi-e dor de un meniu sănătos cu abonament apelez la prietenii mei de la Rawdia.

Subway – Mâncarea este ok,  însă deși sunt la 3 minute de mine au reușit performanța să aducă mâncarea după o oră și jumatate, evident rece, după două telefoane, iar la al trei-lea nu au mai răspuns, păi de ce să mai dăm explicații că avem degeaba firmă separat care se ocupă de livrări fără succes.

Polonicul Vesel

Mâncarea sub orice critică aș fi vrut să întreb cine a gătit, adică dacă au un bucătar !? comanda se confirmă prin aplicație că ajunge într-o oră dar ajunge în două că așa e moda, gen mori mă de foame dacă nu gătești.

Restaurant Bada Bing 

Au fost cred că primii care au reușit să lanseze pe piață papanașii cu mucegai, o delicatesă probabil, nu am comandat de la ei și nici nu o voi face vreodată, îmi pare rău pentru amica mea care a trebuit sa primească o astfel de comandă, dar mă bucur că mi-a sesizat acest lucru.

Închei pentru azi lista cu așa da și așa nu, insă clar revin pe subiect, nu de alta dar nu aș vrea să faceți vreo comandă și să vă pară rău  că nu ați făcut-o unde trebuie. Între timp am auzit că cei de la LifeBox vor să vină la Brașov, ce bine ar fi, ar mai umple golul ăsta pe această direcție a livrărilor. Voi ce experiențe bune sau rele ați avut în Brașov cu livrările?

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!