#livrareSpeciala cu TNT Express pana in Olanda

#livrareSpeciala cu TNT Express pana in Olanda

TNT Express

Va amintiti ca inainte de Sarbatorile Pascale va povesteam de gestul frumos al simpaticilor de la TNT Express, ei bine, acum, simt ca la randul meu am oferit mai departe din bunatatea gestului lor, bunatate de care s-a folosit echipa Fundatiei Rafael din Codlea.

Bunatatea s-a numit #livrarespeciala iar, beneficiarul a fost de data aceasta dl. Piet din Olanda. In urma mesajului de pe blog, care anunta lansarea campaniei #livrareSpeciala a simpaticilor de la TNT Express, echipa de la Fundatia  Rafael s-a gandit sa faca o surpriza parintelui spiritual care a pus bazele acestei fundatii si a fost mereu alaturi de ea.  Pachetul care continea produse realizate de beneficiarii fundatiei au plecat cu iepurasul prin  TNT Express si i-au adus dlui. Piet o ploaie  de emotii si amintiri placute, asa ca el a scris o scrisoare de multumire catre echipa Fundatiei Rafael, el a transmis un mesaj si simpaticilor de la TNT Express.

Mesajul dlui Piet catre TNT Express : Vă rog să mulțumiți și prietenilor mei (cuvantul “client” nu e prea potrivit in acest caz) pentru implicarea lor în a crea o amintire de neuitat pentru mine. Toate cadourile au primit un loc pe biroul meu. Ei vor rămâne în memoria noastră cu sentimente de recunoștință pentru că au influențat pozitiv viețile noastre, a lui Janny și a mea.

Cuvintele sunt de prisos pentru a-mi exprima bucuria de a imparti bucurie mai departe, un lucru e sigur, cu TNT Express … sure we can!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!