Lansare oficiala videoclip “Good Time” pentru Inna

Lansare oficiala videoclip “Good Time” pentru Inna

Inna

INNA a lansat astazi videoclipul oficial al celui mai recent single “Good Time”. Noul single este a doua piesa lansata impreuna cu noua casa de discuri Atlantic Records cu care INNA a semnat la inceputul acestui an, dupa “Cola Song” featuring J Balvin.  “Good Time” este una dintre cele mai asteptate piese ale artistei, mai ales datorita colaborarii cu renumitul artist Pitbull.

Producatorii acestei piese sunt Wallpaper si Axident, aceeasi echipa care a produs “Talk Dirty” (Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), iar songwriterii sunt Thomas Troelsen (a scris piesa “Marabou” a Antoniei si “More than Friends” – Inna feat. Daddy Yankee), J. Hart si Pitbull.

Videoclipul a fost filmat in Los Angeles, Miami si Bucuresti, regizor fiind Barna Namethi cu care INNA a mai lucrat la videoclipul piesei “In Your Eyes”.

“Am vrut sa facem un clip fun, colorat si vesel si ne-am gandit ca prosteala intr-un photo booth gigant e un punct excelent de pornire. Masinaria a capatat viata si personalitate, ne-a pus sa sarim, sa dansam si sa uitam de orice retineri, inconjurati de prieteni. Am vrut sa surprind o INNA cat se poate de libera si spontana, iar Pitbull a fost fresh ca intotdeauna”, a declarat Barna Namethi.

DoP a fost John Perez, cu care Inna a mai colaborat si pentru “Endless”, “WOW” sau “Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce. Din echipa de filmare, a facut si Bogdan Daragiu, regizor si DoP al lyrics video “Good Time”, dar si INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You.

Coregrafia ii apartine lui Cristian Miron, unul dintre cei mai tineri si talentati dansatori si coregrafi din Romania, care face parte din echipa de dansatori a INNEI. Lyrics video-ul piesei “Good Time” a ajuns la aproape 4 milioane de vizualizari.

“Good Time” este pe locul 1 in dance chart-ul iTunes din Japonia. INNA va avea cel de-al doilea turneu in Japonia in octombrie. De asemenea, pregateste in toamna un nou turneu in America Latina.  INNA urmeaza sa participe la GNC Turkcell pe 7 septembrie, un festival din Turcia unde va fi pe aceeasi scena cu Rita Ora si Pharell, cei 3 fiind artistii principali de la acest eveniment.

INNA – Good Time ft. Pitbull (Official Video) – https://www.youtube.com/watch?v=sEgXQJgYxoE&feature=youtu.be

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!