Lansare de carte, Petre Ţuţea la Brasov

Lansare de carte, Petre Ţuţea la Brasov

Brasov

Lansare de carte – Petre Ţuţea – Între Dumnezeu şi Neamul românesc (audiobook)

Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Brasov are onoarea să vă anunţe lansarea audiobook-ului Între Dumnezeu şi Neamul Românesc de Petre Ţuţea, editat la editura clujeană Grinta. Lansarea va avea loc miercuri, 29 ianuarie 2014, orele 16,00, la Mansarda Casei Baiulescu.

Vor prezenta: Ioan Aurel Brumaru, Horia Salcă, Mircea Arman (director revista Tribuna, Cluj-Napoca), Gabriel Cojocaru (editura Grinta, Cluj).

Evenimentul are menirea să readucă în memorie figura lui „moş Petrache”, cel pentru care patriotismul a fost o religie şi care a profesat adevărul toată viaţa. Iată ce declară editorul clujean Gabriel Cojocaru: „Acum la 110 ani de la naşterea lui nu putem să nu uităm imensa nedreptate care i s-a făcut în timpul vieţii şi în special în perioada comunistă şi să-l aducem din nou în faţa viitorimii ca pe un izvor de la care spiritualitatea românească se va adăpa necontenit”.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!